DOMAĆI NOGOMET

Ovog vikenda susreti 7. kola nogometne Premijer lige BiH

Aktuelni prvak BiH Zrinjski pokušat će u Mostaru protiv Tuzla Cityja prekinuti niz loših rezultata

Arhiv

Fena

24.8.2018

Utakmice 7. kola nogometne Premijer lige Bosne i Hercegovine na rasporedu su ovog vikenda, a jedan od zanimljivijih mečeva bit će odigran na stadionu "Tušanj" u Tuzli, gdje Sloboda dočekuje Radnik iz Bijeljine.  

Lider na tabeli Željezničar u ovom će kolu na "Grbavici" odmjeriti snage s ekipom Krupe, a sarajevski "plavi" važe za izrazitog favorita. Trener Željezničara Milomir Odović jutros je rekao da njegov tim u ovom meču treba popraviti neke aspekte igre koji nisu dobri.  

- Očekuje nas još jedna utakmica u kojoj bi Željezničar trebao popravljati neke stvari i da uz dobru igru ostvarimo dobar rezultat. Sve je do nas, nadam se da ćemo uz dobar pristup ostvariti pobjedu - kazao je Odović.

Aktuelni prvak BiH Zrinjski pokušat će u Mostaru protiv Tuzla Cityja prekinuti niz loših rezultata, dok je drugoplasirani Široki Brijeg favorit na gostovanju ekipi Goška.  

Sarajevo u subotu gostuje ekipi Zvijezde 09, koja još uvijek u ovoj sezoni nije upisala pobjedu, a zadnjeplasirana Mladost također će tražiti prvu ovosezonsku pobjedu protiv zeničkog Čelika.

Raspored susreta:

- subota:

Zvijezda 09 - Sarajevo (17 sati)

Sloboda - Radnik (17)

Mladost DK - Čelik Zenica (17)

Zrinjski - Tuzla City (20)

- nedjelja:

GOŠK - Široki Brijeg (17)

Željezničar - Krupa (20)

Rezultati by SofaScore
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.