DOMAĆI NOGOMET

Sloboda otputovala na pripreme u Međugorje

Naredni protivnik Željezničar

Na spisku trenera Slobode 29 imena. Fena

Fena

17.1.2019

Nogometaši tuzlanske Slobode otputovali su danas u Međugorje, gdje će obaviti drugi dio priprema za nastavak prvenstva.

Na spisku šefa stručnog štaba Zlatana Nalića našlo se 29 imena, među kojima su dvojica novih igrača, Anel Topuzović i Uroš Ninković, te povratnik iz Bratstva Edin Salkić.

Sloboda je jučer u Tuzli odigrala prvu pripremnu utakmicu u kojoj je poražena od Zvijezde, a narednu će odigrati u Međugorju 21. januara sa Željezničarom, a 23. januara protivnik će biti Igman iz Konjica.

Tuzlaci se na Tušanj vraćaju 24. januara, a 1. februara odlaze na  pripreme u Antaliju.

U Međugorje su danas otputovali: Azir Muminović, Goran Vukliš, Goran Čokorilo, Perica Ivetić, Borislav Terzić, Amar Beganović, Anel Topuzović, Uroš Ninković, Toni Livančić, Edis Smajić, Aleksandar Ignjatović, Muamer Adžem, Adnan Salihović, Adis Hadžanović, Muharem Ćivić, Omar Pršeš, Said Husejinović, Ivan Baraban, Antonio Vidović, Seid Zukić, Muris Pirić, Armin Hodžić, Dino Hodžić, Edin Salkić, Mehmed Alispahić, Semir Musić, Saša Maksimović i Eldin Omerović.

Nalić je potvrdio da će njegova ekipa posljednju prijateljsku utakmicu odigrati 16. februara na Tušnju protiv Tuzla Cityja.

Po povratku iz Međugorja bit će revidiran spisak igrača koji će putovati u Antaliju i pripremati se za nastavak prvenstva, 23. februara, kada Sloboda gostuje ekipi Čelika.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.