OFFSIDE

Nogometaš pozirao s Ronaldom, svu pažnju ukrao Kjelinijev penis u pozadini

Fotka završila na Instagramu

Ronaldo i Belanova. Twitter

Index.hr

14.11.2018

Mladi nogometaš Milana Raol Belanova (Raoul Bellanova) bio je oduševljen što se ima priliku fotkati sa svojim idolom Ronaldom, no nije na vrijeme primijetio što se događa u pozadini.

Nakon utakmice na San Siru u kojoj je Milan izgubio od Juventusa, Raol, koji nije sudjelovao u ovoj utakmici, u svlačionici je potražio Ronalda i zamolio ga za zajedničku fotku. Ronaldo je pristao pozirati s njim, no baš u tom trenutku se iza njih našao goli Đorđo Kjelini (Giorgio Chiellini) pa je tako na fotki završio i njegov penis. 


Iako sam Raol nije objavio fotku, ona je završila na društvenim mrežama, gdje se brzo počela širiti zahvaljujući upravo Kjelinijevom penisu.

Mladi se nogometaš na kraju morao izviniti zbog ove situacije.

- Zaista mi je žao što je ova fotka završila na društvenim mrežama. Ispričavam se Kjeliniju jer ovo nije bila moja namjera. Samo sam se htio slikati s velikim igračem. Nisam ništa objavio na društvenim mrežama niti bih to učinio nakon poraza. Na fotki se smijem jer mi se ostvario san. Napravio sam jednu pogrešku, zbog koje mi je jako žao, i podijelio fotku s prijateljima koji su je objavili, a da me nisu pitali smiju li - napisao je on na Instagramu. 

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.