FATALNA VODITELJICA

Seksepilna Dileta odbila turskog zavodnika i njegov prsten, a šuškalo se i da je Ibrahimovićeva ljubavnica

Kako si pisali italijanski medji, Dileta je Novu godinu 2021. navodno proslavila s Ibrahimovićem, te ga je na kućnom pragu dočekala oko 21:20 nakon čega su se, dvadesetak minuta iza ponoći, ugasila sva svjetla

Dileta odbila turskog glumca i modela, a još se svi pitaju je li bila s Ibrahimovićem. Instagram/Agencije

N. Aj.

10.6.2022

Seksepilna Italijanka i jedna od najpoznatijih sportskih voditeljica, Dileta Leota (Diletta Leotta, 30), stigla je u četvrtak Zadar. Ona će sudjelovati na panelu "Women in sports" na prvom izdanju Sunset Sports Media Festivala.

- Hvala CBS TV na pozivu da učestvujem u ovom važnom događaju o budućnosti Serie A i žena u fudbalu - napisala je Leota danas na Instagramu uz fotografiju s događaja.

Smatraju je jednom od najljepših novinarki na svijetu, a na Instagramu je prati više od osam miliona osoba. Posljednjih godina izvještava s utakmica Lige prvaka i Serie A. I sama je velika zaljubljenica u nogomet, a sa nogometnog terena se često javlja odjevena u seksi haljine.

Atraktivna Dileta, koja je zakoračila u četvrtu deceniju života, svojevremeno je bila u vezi s boksačem Danieleom Skardinom (Scardin), a nakon prekida su je povezivali s brojnim javnim osoba, kao naprimjer sa Zlatanom Ibrahimovićem s kojim je snimila reklamu.


Jedna od najseksepilnijih sportskih novinarki - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Kako si pisali italijanski medji, Dileta je Novu godinu 2021. navodno proslavila s Ibrahimovićem, te ga je na kućnom pragu dočekala oko 21:20 nakon čega su se, dvadesetak minuta iza ponoći, ugasila sva svjetla.

Ništa od navedenog ne bi bilo problematično da Ibrahimović nije u vezi s 11 godina starijom Helenom Seger s kojom ima dvoje djece.

- Do jutra se svjetla više nisu palila - napisao je italijanski list i time probudio sumnju u vjernost švedskog igrača.

Posljednji koji je osvojio njezino srce bio je turski glumac Đan Jaman (Can Yaman). Sve je počelo sredinom januara 2021. kada je Jaman posjetio Rim i odsjeo u istom hotelu gdje je bila i italijanska voditeljica. Na Diletinom Instagramu tada je osvanula fotografija s cvijećem koje je pronašla u sobi.

Turski glumac slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, s vremena na vrijeme radi i kao model, a jednom prilikom istaknuo je da ima korijene s Kosova.

Iako se činilo da su Đan i Dileta u sretnoj vezi, mnogi su sumnjali da je to samo paravan za aferu s Ibrahimovićem. Na Đanov zaručnički prsten od 40 hiljada eura Dileta je navodno rekla samo - "razmislit ću".

Jaman je Leotu upoznao s roditeljima dok su prošlog ljeta odmarali u Turskoj, a par je i naveliko najavljivao raskošno vjenčanje u 2022. godini. Ipak, italijanski mediji prošle su se jeseni raspisali o njihovom prekidu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.