BOKS

Ceremonijalno Bellator 216 vaganje: Cro Cop i Big Country se hladno pogledali oči u oči

Mirko Filipović i Roj Nelson (Roy) odradili su kratki, ali hladni pogled oči u oči

http

15.2.2019

Odrađeno je i ceremonijalno vaganje za sutrašnji Bellator 216, na kojem su viđena posljednja sučeljavanja prije nego što borci uđu u kafez.

Već smo prenijeli kako je službeno vaganje za event prošlo u najboljem redu, a Bellator nije dugo čekao da bi odradio ono ceremonijalno. Samo dva sata nakon što smo saznali koliko ko teži, borci su izašli pred fanove i medije da bi odraditi posljednju zadaću prije nego krenu na odmor koji je nužan prije sutrašnjih ogleda.

Mirko Filipović i Roj Nelson (Roy) odradili su kratki, ali hladni pogled oči u oči, no jasno je bilo da obojici nije do bilo kavih scena. Htjeli su to riješiti što prije i mentalno se posvetiti onome kada će jedan drugom imati priliku udarcima nanijetu štetu potrebnu za pobjedu u njihovoj borbi.

Nezaobilaznog antagonizma ipak je bilo između sudionika glavne borbe, Majkla Pejdža (Michael Page) i Pola Delija (Paul Daley). Deli se cijelu sedmicu čini isprovociran te da se njega pitalo borba bi vjerojatno već jučer bila odrađena. Na njemu je sada da se smiri i pokuša sav fokus prebaciti na što pametniji pristup borbu, u kojoj se mnogi nadaju gašenju Pejdža. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.