Kod psihologa zbog pušenja: Trudna Nataša Bekvalac ne može bez cigareta!

Express.ba
16.08.2017 21:45

Natašin dečko Luka Lazukić odlučio da angažuje stručnjaka koji će jpevačici pomoći da se rješi najvećeg poroka.  

Nataša Bekvalac je u trećem mesecu trudnoće, ali ne može da se rješi najvećeg poroka - cigareta! Iako je odlučila da zbog bebe batali nikotin, pjevačici to ne polazi za rukom, pa i dalje puši. I njen dečko Luka Lazukić zabranio joj je da konzumira cigarete, ali uzalud. 

Iako mu je dala riječ, popularna Novosađanka ne uspjeva da se odupre poroku. Zato je biznismen rješio da angažuje psihologa koji će njegovoj dragoj pomoći da zauvek ostavi nikotin.

- Natašu grize savjest zbog toga što se truje nikotinom, a u blagoslovenom je stanju, pa se svim silama trudi da što manje puši. Međutim, desi se da dnevno potroši dvije pakle! Luki to smeta i odlučio je da Nataši pronađe stručnjaka koji će joj pomoći .Pjevačica ima dva doktora, jednog u Beču, a drugog u Beogradu. Obojica su joj rekla da mora da se rješi cigareta. Nataša ne odbija savjet stručnjaka, promijenila je neke navike, ali joj je teško da ostavi cigarete. Jednostavno je nervozna bez nikotina- kaže izvor. I sama pjevačica je izjavila da je zbog neuspjele bitke s ovim porokom često prozivaju u porodici.

- Mama mi je rekla da sam kao dobra krava. Kada sam je pitala šta to priča, ona me je ponovo poklopila: „Ti si kao ona krava što da 20 litara mlijeka, a onda svojom nogom sruši tu kantu - objasnila je Nata problem s pušenjem.Nataša je nekoliko puta pokušavala da ostavi duhan, ali usphela je samo da smanji.

- Mnogo bolje se osjećam, imam više vremena i energije, cigarete su mi zaista to oduzimale. Nisam još spremna da ih se potpuno odreknem, ali sada se dan svodi na desetak cigareta, ranije sam pušila tri kutije - priznala je svojevremeno.

NA VRH