PRILOG Gio Gio Gelato 100 posto drugačiji

Vrhunski okus sladoleda u jedinstvenom pakovanju

Sponzorisani tekst
31.05.2019 08:40

Gio Gio Gelato je rezultat strastvenog pristupa i istraživanja, isprobavanja mnogih različitih opcija kako bi se proizveo savršeni sladoled. Za proizvodnju poznatog regionalnog sladoleda korišteni su samo najsvježiji, visokokvalitetni sastojci koji pružaju pravi, glatki, jedinstveni, kremasti, intenzivni i nevjerovatni okus. Koristimo vrhunsku smjesu prirodnog svježeg voća i orašastih plodova, pravu vaniliju i kakao vrhunskog kvaliteta. Ono po čemu se brend razlikuje jeste proizvodnja od 100 posto svježeg planinskog mlijeka, što omogućuje avanturu jedinstvenih okusa. Gio Gio Gelato ima 30 posto manje masti od bilo kojeg drugog sladoleda.

Danas u ponudi imamo osam vrsta nevjerovatnih okusa, a to su: italijanski lješnik, kalifornijski orah, vanila sa Madagaskara, belgijska čokolada, švicarska karamela, sicilijanske pistacije, andaluzijska jagoda i brazilski mango.

Da bi se sačuvala prirodna aroma sladoleda, spakovali smo njegov okus u specijalno odabrane kvalitetne staklene tegle. Upravo ovakav dizajn i motivirajuće poruke na teglama izdvajaju Gio Gio Gelato na tržištu i čine ga prepoznatljivim.

Gio Gio Gelato je idealan proizvod za HoReCa sektor kako radi kvalitete tako i radi jedinstvene nepovratne ambalaže, te ukoliko ga želite ponuditi gostima Vašeg restorana, hotela, caffe bara, kontaktirajte nas putem maila [email protected] ili nazovite na broj 065/454-586.

NA VRH