PROMO TOP-PONUDE “Fibula” čak šest puta sedmično ima let iz Sarajeva u Antaliju

Za malo novca dobijete najviše

Cijena aranžmana od 7 noćenja u Turskoj, u hotelu s all inclusive uslugom, za polaske u junu iznosi već od 699 KM <195> All inclusive usluga, prelijepe plaže, vanjski bazeni, bogat animacijski program za djecu… mamac za turiste

Sponzorisani tekst
30.05.2019 09:56

“Fibula” zbog dobrih ugovora nudi najpovoljnije cijene u BiH i okruženju 

Ljeto nam je pred vratima. Sve veći broj građana već ozbiljno razmišlja gdje i kako, po mogućnosti, za malo novca priuštiti sebi još jedan godišnji odmor za pamćenje. Turistička agencija “Fibula” poziva svoje cijenjene putnike da se informišu i nađu za sebe i svoju porodicu najpovoljniji odmor za 2019. godinu.

Kako kažu, Turska je prva na listi po izboru bh. građana kao najpopularnija destinacija za ljetovanje. Hrvatska i Crna Gora manje u odnosu na Tursku, ali još su na listi destinacija za odmor..

“Fibula” svojim putnicima nudi svaki dan, osim nedjelje, čarter-let, direktno iz Sarajeva do Antalije, sve od 31. maja do druge polovine septembra. Ovako velik broj letova, šest puta sedmično, odgovor je “Fibule” na veliko interesovanje putnika za odmor na Antalijskoj rivijeri. Kako poručuju, to govori koliki je interes bh. građana za ljetovanje na Antalijskoj rivijeri.

- Cijena aranžmana od 7 noćenja u Turskoj, u hotelu s all inclusive uslugom, za polaske u junu iznosi već od 699 KM. Za malo novca, dobijete najviše… - poručuju iz “Fibule”.

Visoke cijene za druge destinacije u odnosu na uslugu koja se nudi, kvalitet usluge i ponude hotela u Turskoj - glavni su razlog zašto će većina ove godine ljetovati u Turskoj.

- Veliki izbor hotela, all Inclusive usluga kakva sigurno ne postoji ni na jednoj drugoj destinaciji, prelijepe plaže, vanjski bazeni, bogat animacijski program za djecu i odrasle garant su da ćete za Vaš novac dobiti i puno više nego što ste se mogli nadati – navode iz „Fibule“.

Osim ovih, “Fibula” nudi i egzotične destinacije po individualnim, prihvatljivim cijenama za Dubai, Dohu, Maldive i uvijek popularni Istanbul.

- Cijene zavise od izbora hotela i tipa usluge, ali su sigurno, zbog dobrih ugovora sa tour operatorima i avioprijevoziocima, najpovoljnije u BiH i okruženju – kažu u “Fibuli“.

Kako do informacija

Sve informacije putnici “Fibule” mogu provjeriti na web-stranici www.fibula.ba, kontaktirati agenciju na telefone 033/570 700, 570 701, 232 523 ili provjeriti i informisati se direktno u agenciji, ul. Ferhadija 24. Poslovnica je otvorena od 9 do 20 sati radnim danima i subotom od 9 do 17 sati.

Sretna srijeda

Razmišljajući o svakom svom putniku, u “Fibuli” su napravili specijalnu ponudu, nazvanu “Sretna srijeda”. Za sve “Fibula” čarter-letove srijedom odobravaju gratis aviokartu za jedno dijete te dodatne popuste za određene hotele iz ponude za Antaliju. Kako poručuju, broj mjesta je ograničen.

NA VRH