Nenamjenski kredit Intesa Sanpaolo Banke sa kamatnom stopom od 6 posto i rokom otplate do 6 godina

Otvorite prozor svojih mogućnosti

Redakcija
11.09.2014 11:15

Otvorite prozor svojih mogućnosti uz nenamjenski kredit 6 na 6, je nova jesenja kampanja Intesa Sanpaolo Banke BiH. Banka je proširila svoju ponudu za klijente koji trebaju dodatna finansijska sredstva ove jeseni uz što niže troškove.

- Na bh. tržištu novi nenamjenski kredit naše Banke ima najnižu nominalnu kamatnu stopu od 6,00 posto, efektivna kamatna stopa (EKS) zavisi od iznosa, roka otplate i pripadajućih naknada, a kreće se do 8,17 posto. Maksimalni iznos kredita je 60.000 KM sa rokom otplate do 6 godina. Nenamjenski kredit 6 na 6 pruža klijentima i mogućnost odabira police osiguranja koja daje dodatnu sigurnost u cijelom periodu otplate kredita - ističe Amir Termiz, član Uprave Intesa Sanpaolo Banke BiH.   

Nenamjenski kredit sa kamatom od 6 posto i otplatom na 6 godina, je bankarski proizvod koji klijentu omogućava da na kraći rok i posebno povoljnu kamatu, nabavi različite kućne potrepštine, školsku opremu za djecu, izvrši popravke u stanu i sl.  

Osim što je proširila ponudu kredita i drugih usluga, Intesa Sanpaolo Banka  BiH je od 1. septembra pokrenula veliku humanitarnu akciju pod nazivom "Insprisani srcem", potvrđujući se još jednom kao društveno odgovorna kompanija.

- Ovogodišnjom akcijom  za svaku kupovinu VISA Inspire karticom, a bez ikakvog dodatnog troška za naše klijente, Intesa Sanpaolo Banka donira 0,10 KM za projekat "Gradimo srcem BiH", u okviru kojeg će se prikupljena sredstva donirati stanovnicima stradalim u poplavama - naglašava Amir Termiz, član Uprave ove Banke.

Humanitarna akcija se realizuje u saradnji sa NVO OTVORENA MREŽA i traje do 31. oktobra 2014. godine.

NA VRH