Nakon ''Ruže'' na Valentinovo dolazi ''Bella''

Sponzorisani tekst

Serija ''Ruža'' završava danas svoje emitiranje na OBN-u u 17.40h, a naslijedit će je već od sutra na Dan zaljubljenih turska serija ''Bella''! 

''Ruža'' je po svemu bila posebna serija, jer je u svom sadržaju imala zapis cijelog jednog vremena turske povijesti. Tako će i okončati, sa ispisanim životnim pričama svih aktera i nastavkom neodoljive ljubavne priče između Jurdanur i Mehmeta. U 63 epizode vidjeli smo i strast i politiku i život.

A na Dan zaljubljenih OBN TV vam poklanja nakon Stola za 4 sjajnu tursku seriju ''Bella''! Ova je sapunica toliko bliska našem mentalitetu da će vam se odmah uvući pod kožu. 

Koliko smo puta u regiji osjetili pipke tih predrasuda o nemogućoj ljubavi između različitih nacija, vjera i kultura. To je upravo okosnica ove sjajne priče. 

Bella je mlada Španjolka iz Madrida, koja je odrasla u Milanu. Hazar aga je odrastao u potpuno drugačijem svijetu od njenog u selu na jugu Turske. 

Njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo, i uprkos svim razlikama između njih, odlaze u Hazarov rodni kraj Cukurova, kako bi se upoznali sa njegovom obitelji i spremili moguće vjenčanje. Njihova ljubav dovest će do nemira u malom selu, ali i do niza komičnih situacija, kojima je prožeta serija. U glavnim ulogama su prelijepi mladi glumci Jessica May i Tolga Mendi.

''Bella'' će se emitirati svakog radnog dana nakon Stola za 4.

Više o:

Ruža Bella
NA VRH

Podijeli članak na