PROMO

Glumac iz serije „Bella“: Nekad debeo, a sad seks simbol za kojim žene uzdišu

Sponzorisani tekst
08.03.2018 12:19

Tolgu Mendija gledamo u seriji „Bella“ sada već mjesec dana na OBN-u. Glumac je pobrao simpatije pripadnica ljepšeg spola u BiH, a dobre vijesti su da je on još uvijek solo. 

Tolga je sada jedan od njazgodnijih glumaca u Turskoj, a, kako je sam izjavio, ranije su ga zvali panda jer je imao preko 100 kilograma.

- U srednjoj školi sam dobio taj nadimak zbog krupnih očiju i viška kilograma koje sam nakupio kao tinejdžer. Kada sam spremao prijemni za fakultet vodio sam sjedilački život i jedina aktivnost mi je bila prejedanje nezdravom hranom. Sada nemam tih problema - kaže Mendi. 

Dodaje kako je izazov ostati fit, jer odlično kuha.

- U porodici kuhamo mama i ja. Brat i prijatelji kažu da ja to bolje radim. Vremenom sam otkrio uzrok. Riječ je o bakterijama koje se nalaze na rukama i daju okus hrani. Vjerojatno oni daju drugačiji okus istog jela kod različitih kuhara.

Pored toga što odlično kuha, mladi glumac je i dobar student. Studira građevinarstvo i na posljednjoj je godini. Tvrdi da će kad-tad to biti njegova profesija, ali sada želi još par godina ostati u svijetu glume. Uspjeh „Belle“ ga nije iznenadio, a djelimično je tako opušten jer se serija snimala u njegovom rodnom gradu Adani. Prije toga je živio u istanbulu tri godine i nije se navikao.

- Grad me počeo gušiti. Sva ta buka, prometna gužva i otuđenost ljudi. Od zasićenosti me spasilo upravo snimanje „Belle“, te mi je to vratilo vjeru u harmoničan život.

Seriju „Bella“ možete pratiti svaki radni dan u 18 sati na OBN-u.

Tagovi

Tolga Mendi
NA VRH