NOVI OBJEKT Prezentirali novu kolekciju vlastitog brenda Spirit

"Gatarić" stigao i u Istočno Sarajevo

Sponzorisani tekst
16.04.2018 12:02

Firma „Gatarić“ otvorila je novi veleprodajni objekt u Istočnom Sarajevu, u ulici Ive Andrića, i prezentirala novu kolekciju vlastitog brenda Spirit.

- Ovdje će biti sva roba za poslovne partnere u Sarajevu i okolini. Tako će biti omogućena isporuka svaki dan, ali i da oni koji s nama sarađuju imaju uvid u sve ono čime raspolažemo - rekao je za „Avaz“ Nenad Ratkovac, direktor prodaje, te naglasio da izvoze i u brojne zemlje EU.

Ova uspješna kompanija već dugi niz godina je lider na bh. tržištu kada su u pitanju školski pribor, pribor za kancelariju, putovanja, ali i zabave. Ponuda je raznolika, od čestitki i razglednica, torbi i ruksaka za školarce, predškolarce i studente, ali i one koji se bave sportom ili putuju.

Firma „Gatarić“ osnovana je 1993. u Derventi, a zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima, dolazi do snažne ekspanzije pa se 2004. godine u Beogradu osniva „Gatarić International Group“. Sada uspješno pokrivaju segmente kancelarijskog i školskog programa, računarske periferije, promotivnih artikala, profesionalne i kućne hemije, dekorativnog i putno modnog programa.

Strateški partner firme i vlasnik austrijske grupacije CARA GmbH, veoma ozbiljno se uključio u razvoj, prateći savremene trendove. Poseban značaj pridaje se razvoju vlastitih brendova Spirit i Tip Top Office.

Od sada građani mogu kupovati i po diskontnim cijenama u Istočnom Sarajevu, a pravni subjekti po cijenama predviđenim za njih sa dostavom na adresu. U petak je na otvaranju prezentiran i brend Spirit kompanije "Gatarić" koji nudi odličnu ponudu za školarce i studente.

Nenad Ratkovac, direktor prodaje kompanije "Gatarić", ističe da njihov brend Spirit svake godine iznjedri novu kolekciju i nove artikle za školarce, za one što se bave biznisom, ali i stvari koje su potrebne za slobodno vrijeme.

-To je jedna grupa artikala koji su namijenjeni za školu i slobodno vrijeme. To je brend Spirit koji u svom asortimanu ima ruksake, torbe, ruksake za posao, ruksake za slobodno vrijeme, pernice pune ili prazne, razne vrste olovaka, sveske, jednom riječu sve za školarce i studente. Sve što se može koristiti u toku školovanja, mi imamo i imamo naš brend - kazao je Ratkovac koji je pozvao kupce da dođu da se uvjere i provjere da ovdje i u veleprodajnom diskontu "Gatarić" ima sve što je potrebno za školu, kancelariju i mnogo više.

Naglašava da su u Sarajevu kao firma i brend zastupljeni već dugi niz godina, a kao veleprodaja su zastupljeni tek od prije dva mjeseca, te da je sad zvanično otvaranje iako je objekat radio.

NA VRH