HYUNDAI

Uz malo love do Elantre nove!

Sponzorisani tekst
27.04.2018 14:13

Hyundai Auto BH, generalni uvoznik Hyundai vozila za Bosnu i Hercegovinu i Intesa Sanpaolo banka, potpisali su ugovor o posebnoj kreditnoj liniji s izuzetno povoljnim uslovima finansiranja za model Hyundai ELANTRA.

„Potpisivanjem ovog ugovora, od sada svi zainteresovani do ovog modela mogu doći po veoma povoljnim uslovima finansiranja uz nominalnu kamatnu stopu od 4,79 posto i efektivnu od 5,27 posto. Rok otplate je 7 godina uz učešće od 5. 700,00 KM, što znači da je mjesečna rata 299,00 KM, odnosno dnevno samo 9,96 KM.“ Trošak obrade kredita je nula KM - rekla je Amra Makan- PR i marketing menadžer Hyundai Auto BH.

Uz ove uslove finansiranja za samo 9,96 KM dnevno, dobija se limuzina sa stilom, dužine 4.5m i zapremine prtljažnika od 458 litara. Radi se modelu ELANTRA 1.6 MPI sa 127 KS sa TREND paketom opreme koji sadrži: 6 zračnih jastuka, ABS, ESP, Hill Assist ,Klima, Radio CD, El. podizači stakala-prednji i zadnji, El. podešavanje vanjskih ogledala, El. grijanje vanjskih ogledala, Automatska regulacija paljenja prednjih svjetala, Priključci za USB, iPOD i AUX, Prednja svjetla za maglu, Tonirana stakla, Alarm-plus upravljanje centralnom bravom i još mnogo druge opreme.

Ova akcija finansiranja će biti implementirana i na svim ostalim Hyundai modelima.

Za malo love do ELANTRE nove!

Tagovi

Hyundai
NA VRH