Finale takmičenja veterana sve je bliže

Sjajni muzičari, smijeh i pozitivne vibracije očekuju vas večeras u emisiji ''Nikad nije kasno''

Sponzorisani tekst
07.05.2018 15:36

TV OBN i ovog ponedjeljka donosi u vaše domove show za sve generacije, Nikad nije kasno. Takmičenje za 5. krug potpuno je otvoreno, a pjevači su spremni pred publiku i žiri iznijeti svoje najbolje adute. 

Finale takmičenja veterana sve je bliže, a takmičari su sve bolji i uporniji u svom cilju da u poznim godinama postanu zvijezde. Saša Milošević Mare, Neda Ukraden i Saša Ilić ovoga su puta imali za zadatak odabrati pet sigurnih kandidata za dalje takmičenje. Tri će kandidata otići na Facebook glasanje, u ruke publike, koja će ionako donijeti konačni sud. Predivna emotivna izvođenja hitova „Ja te pjesmom zovem“ i „Kada padne noć“ ostavili su žiri i publiku bez riječi. Scenom show-a Nikad nije Kasno, uz kandidate, vlada i sjajan orkestar Ace Sofronijevića, a posebice kada vođa u ruku uzme harmoniku. Vidjet ćete i predstavnike Srbije na Eurosongu ove godine.

Nebojša Milutinović, Kristina Voiku, Vladanka Đurđević, Nevres Hadžić Goga i Boris Stanojević, Elvir Ramić - Elly, Slobodan Vasić i Rizo Koljenović, istaknuli su sve svoje adute u borbi za 5. krug veteranskog takmičenja. Ko je bio u pet sretnih, a koje troje će na internet glasanje, saznajte u večeras nakon premijere serije Elif, samo na OBN-u.

NA VRH