Večerašnje izdanje vanrednog TV Binga uz brojne robno-novčane dobitke i džekpot od 300.000 KM

Sponzorisani tekst
09.05.2018 10:16

Lutrija BiH pripremila je drugo po redu ovogodišnje vanredno kolo igre na sreću TV Bingo, a izvlačenje brojeva je večeras u direktnom prijenosu na programu FTV-a sa početkom u 20.10 sati. 

Osim redovnih novčanih dobitaka, deseteraca i peteraca te džekpota od 300.000 KM, majsko vanredno kolo TV Bingo donosi i obogaćeni fond koji čine dodatni vrijedni robno-novčani dobici. U večerašnjem vanrednom izdanju TV Binga igrači će imati mogućnost da osvoje dva automobila VW POLO te dodatne novčane dobitke od 5.000 do 10.000 KM.

U igri za dodatni fond dobitaka igrači mogu učestvovati i slanjem SMS poruka sa serijskim brojem Bingo kartice, i to na brojeve telefona 091 412 601 ili 063 888 71.

Žute Bingo kartice se mogu pronaći na svim prodajnim mjestima Lutrije Bosne i Hercegovine, kao i kod ovlaštenih partnera, a uplata i slanje SMS poruka za večerašnje izdanje vanrednog kola TV Binga traje danas do 17 sati.

Sve prisutne u studiju, kao i gledaoce koji prate izvlačenje uživo zabavljat će legendarni Željko Bebek.

Lutrija Bosne i Hercegovine u proteklih pet redovnih kola TV Binga izvukla je i sedmične dobitke žutih Bingo listića. Najsretnijih pet igrača osvojilo je putovanje po želji u vrijednosti 2.000 KM.

Iz Lutrije Bosne i Hercegovine napominju da svi žuti Bingo listići koji su učestvovali u izvlačenju sedmičnih dobitaka učestvuju i u večerašnjem finalnom izvlačenju.

Tagovi

Lutrija BiH
NA VRH