share whatsapp twitter facebook
×

Razmišljate o kupovini novog televizora ili laptopa?

Svjetsko fudbalsko prvenstvo 2018 se bliži, a s njim i neodoljiva želja da kupimo novi televizor ili laptop. Pravo je vrijeme da upravo sada pronađete Vaš novi televizor ili laptop i spremni dočekate predstojeći fudbalski spektakl u kojem uživaju milioni gledalaca širom svijeta!

PRATITE TRENDOVE, KUPUJTE ONLINE!

Televizori.ba i laptopi.ba  kao prvi specijalizirani web shopovi za online prodaju televizora i laptopa u BiH osigurali su za vas najbolju ponudu i najbolje cijene televizora i laptopa na bh. tržištu uz sve pogodnosti kupovine, prigodne poklone i do čak 5 godina garancije na kupljene uređaje.

Online ponuda web shopova televizori.ba i laptopi.ba uključuje:

- mnogo širi izbor laptopa i televizora nego što je to slučaj kod klasične kupovine,

- najniže cijene na tržištu,

- različite mogućnosti i pogodnosti plaćanja (gotovina, karticama jednokratno ili na rate, virman)

- sigurnu, brzu i besplatnu dostava u roku 24h/48h (za područje grada Sarajeva i Express dostavu, koja podrazumjeva dostavu urađaja na adresu kupca za manje od 3h)

- redovne garancije proizvođača.

U ponudi su samo odabrani, svjetski poznati brendovi televizora (LG, Sony, Philips, Samsung, Pansonic, Toshiba, Axen, Tesla, Vivax, Vox) i laptopa (HP, Lenovo, Asus, Acer, Apple, Dell, Toshiba).

Iz firme Allied VTM d.o.o. Sarajevo koja je vlasnik web shopova preporučuju da obavezno pogledate sljedeće proizvode iz ponude po APSOLUTNIM HIT CIJENAMA!

Televizori.ba: APSOLUTNE HIT CIJENE

Laptopi.ba: APSOLUTNE HIT CIJENE

Iako je poslovanje web shopova bazirano prvenstveno na web prodaji, prema željama kupaca omogućeno je da se svi proizvodi iz ponude mogu pogledati i preuzeti lično u poslovnici firme na adresi Hifzi Bjelevca 34 u Sarajevu.

Detaljne informacije oko kupovine televizora ili laptopa možete pronaći na web stranicama televizori.ba i laptopi.ba ili se možete informirati putem Call Centra na 033 868 000 koji je otvoren svakog radnog dana u vremenu od 8.00 do 17.00 sati.

Ne zaboravite. Akcija je u toku, a količine su ograničene!