Kupci će uživati u novoj limitiranoj ediciji Sky Cole

Sarajevski kiseljak i Warner Bros. potpisali ugovor o saradnji

Sponzorisani tekst
13.06.2018 14:23
A
A
A

Sarajevski kiseljak je potpisao ugovor o saradnji s poznatom produkcijskom kućom Warner Bros. Consumer Products division. Početak saradnje znači nova prijatna iznenađenja za sve ljubitelje brendova koji dolaze iz Sarajevskog kiseljaka i filmskih hitova Warner Bros-a.

Ovo je značajan korak za jednu bh. kompaniju koja je od strane studija prepoznata za regionalnog partnera.

Direktor Sektora prodaje i Sektora marketinga i razvoja Sarajevskog kiseljaka, Davor Čičić, je ovom prilikom izjavio: „Izuzetno smo ponosni što smo s Warner Bros. Consumer Products, jednim od najstarijih i najvećih Hollywoodskih studija potpisali ugovor i ostvarili saradnju. Drago nam je što je jedna svjetski renomirana kuća prepoznala kvalitetu našeg proizvoda i odlučila se za regionalnu saradnju sa Sky Colom, našim poznatim i etabliranim bh. brendom. Sigurni smo da će ova saradnja biti uspješna i da će pridonijeti našem zajedničkom cilju i nastupu na tržištima regije.“

U narednom periodu će, kao rezultat udruživanja snaga ove dvije kompanije, kupci uživati u novoj limitiranoj ediciji Sky Cole, čiju će etiketu krasiti popularni superjunaci Justice League.