Naučite da kreirate web sajtove na besplatnom HTML & CSS kursu

Avaz.ba
06.07.2018 15:28

Još jedan besplatan kurs ITAcademy u Sarajevu omogućava svima, bez obzira na predznanje koje imaju, da zakorače u najplaćeniju oblast današnjice.  

Kurs HTML & CSS počinje 10. jula i održaće se u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u centru Sarajeva. Svi zainteresovani koji žele da se za 3 nedjelje upoznaju sa osnovama HTML-a i CSS-a i nauče da kreiraju sopstveni sajt potrebno je da što prije popune ovu prijavu, jer je broj slobodnih mjesta ograničen.  

Zašto je IT idealna oblast za vas i kako da postanete dio nje?

Informacione tehnologije su ubjedljivo najperspektivnija oblast 21. vijeka. U IT-ju ima dovoljno slobodnih radnih mjesta za sve koji su zainteresovani za IT karijeru, a na to koliko je visoka zarada u ovom sektoru zagarantovana ne treba previše trošiti riječi. Ako se svemu tome doda i činjenica da se IT-jevcima pruža mogućnost i za rad od kuće, onda je jasno zašto su informacione tehnologije idealna oblast.

Iako se na posao u ovoj oblasti ne čeka dugo, da biste pronašli što bolji angažman, neophodna su vam znanja i zvanična potvrda vaše stručnosti. Međutim, to nije sve – bolje šanse za odličan posao imaćete ako se povežete sa najboljim poslodavcima. Iz tog razloga, ITAcademy vam kroz Centar za razvoj karijere omogućava da već tokom školovanja stupite u kontakt sa velikim kompanijama.

Do praktičnih vještina web dizajnera u moderno opremljenim prostorijama

Predavanja u okviru ovog besplatnog kursa održavaju se u novim prostorijama ITAcademy u Sarajevu, koje su opremljene po najnovijim svjetskim standardima za edukaciju IT stručnjaka. 

Tokom kursa polaznici će raditi na računarima posljednje generacije, koji olakšavaju upoznavanje sa osnovama opisnih jezika HTML i CSS, pomoću kojih se kreiraju sajtovi. Nastava na ovom kursu odvijaće se u skladu sa principima ITAcademy, što znači da će časovi biti fokusirani isključivo na usvajanje praktičnih vještina koje omogućavaju savladavanje pomenutih jezika.

Poznavanje HTML-a omogućiće polaznicima da samostalno postave temelje sajta, dok će u CSS-u moći da uređuju njegov vizuelni izgled. Do ovih traženih znanja polaznike će voditi Mirza Slatina, inženjer komunikacijskih tehnologija sa višegodišnjim iskustvom u web dizajnu i web developmentu, trenutno zaposlen kao šef kreativnog odjela u marketinškoj agenciji Digital Marketing d. o. o.

ITAcademy – najbolje mjesto da započnete profitabilnu IT karijeru

Najtraženije vještine današnjice na ovoj međunarodnoj školi za IT edukaciju godinama su sticali brojni uspješni IT stručnjaci.

U toku jednogodišnjeg školovanja na ITAcademy možete se pripremiti za profitabilnu karijeru u oblasti programiranja, dizajna i multimedije, administracije, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a ili kreiranja mobilnih aplikacija. Osim praktičnih vještina, možete steći i prestižne internacionalne certifikate koji će vam omogućiti siguran i odlično plaćen posao u struci.

S obzirom na to da su visok kvalitet nastave i dostupnost najmodernijoj opremi uvijek na prvom mjestu, ITAcademy je strogo ograničila broj slobodnih mjesta za pohađanje kursa HTML & CSS. Zato je potrebno da reagujete brzo i da se što prije prijavite kako biste obezbijedili svoje mjesto. Prijavite se besplatno ovdje.

NA VRH