Sniženje do -50% samo na petak 13. u svim Penny objektima

Sponzorisani tekst
12.07.2018 08:54
A
A
A

Još jedan zastrašujući Petak 13. stiže u Penny objekte i donosi zastrašujuće niske cijene – popusti do -50% dostupni samo za Petak 13. 

Penny plus, Penny maketi, Penny shop i Toys and Fun ruši predrasude o zastrašujućem Petku 13. nudeći cijene kao nikada u godini. Samo na ovaj dan kupci uživaju u cijenama sniženim do -50% čineći ovaj dan najuzbudljivijim u godini.

Posjetite Penny plus objekte u Velešićima, Nedžarićima, Blažuju i Vogošći jer samo u Penny plus objektima pronaći ćete sve što vam je potrebno za izgradnju od temelja do krova, uređenje vašeg dvorišta i doma. Za sve kupce van Sarajeva i one koji nemaju vremena za shopping dostupna je online prodavnica Penny shop www.pennyshop.ba koja će svim kupcima koji ostvare kupovinu na Petak 13. osigurati besplatnu dostavu uz ludi popust i cijene koje će vas ostaviti bez daha.

Penny marketi tu su da vam na ovaj dan osiguraju najpovoljniju kupovinu te maksimalnu uštedu na potrošačkoj korpi. Posjetite Penny markete u Velešićima, Blažuju, Alipašinu, Vogošći i Nedžarićima i uživajte u širokoj ponudi prehrambenih namjernica, drogerije, tekstila, posuđa i tehnike snižene do – 50%.

Penny nije zaboravio ni svoje najmlađe posjetioce te upravo na ovaj dan osigurao je popust do -50% i u prodavnici igračaka i igraonici Toys and Fun koja se nalazi u Velešićima u Penny krugu. Izmamite osmjeh na lice svojih mališana a sebi osigurajte ugodnu i opuštenu kupovinu dok se zabavljaju u igraonici.

Petak 13. je sigurno pravi dan za kupovinu u Penny objektima.