Kompanija KARE: Unikatne stvari koje nas izdvajaju od ostalih

Kompanija KARE: Unikatne stvari koje nas izdvajaju od ostalih

Kompanija KARE započela je svoju priču prije 30 godina Minhenu.

Dvojica prijatelja, još u studentskim danima, počinju kreirati i proizvoditi produkte, koji su danas učinili ovu kompaniju jednom od vodećih u ovom segmentu.

KARE danas bilježi 120 radnji u više od 40 zemalja svijeta počevši od Južne Amerike preko bliskog istoka do Azije, Evrope, a sad je konačno svoja vrata otvorio i u Sarajevu.

Što se tiče same ponude kompanije KARE, ovdje možete naći sve za stanove, kafiće, hotelske sobe, te jednostavno predstavlja kreativnost koja nema granica. U ponudi možete naći čak i ogledala i lampe, koji se izdvajaju od ostalih, te ih garantirano ne možete naći nigdje drugo.

Podukti nisu samo kreativni i lijepi, već i izuzetno praktični

- Kao što vidite u salonu, ovo su unikatne stvari. Ovo se ne može kopirati, ne može se napraviti pogotovo ne na našim tržištima. Unikatni su kako u materijalima tako i u dizajnu – poručila je Larisa Braun, regionalna direktorica.

Poslovnica u Sarajevu otvorena je danas u "Importanne Centru" u prizemlju. Svečano otvorenje bit će organizirano u oktobru, pri čemu će event biti veći od današnjeg. Toj prilici prisustvovat će i vlasnici iz Minhena, koji će reći nešto više o samom brendu. 

Planirano je otvorenje još jedne poslovnice u Sarajevu, kao i poslovnica u Banjoj Luci i Mostaru.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

NA VRH