Novi savremeno opremljeni Robot uskoro u Banovićima

Sponzorisani tekst
17.07.2018 09:01

Živimo u vremenu u kojem je tržište prezasićeno ponudom, pri čemu kupci mogu birati kome i kada će pokloniti svoje povjerenje. 

Zasigurno trebate imati prednost i kvalitet nad ostalim da biste opstali na tržištu i zadržali mjesto među najboljim. 

Upravo je komapnija Robot, zahvaljujući svojim visokim kvalitetima,najboljim cijenama i vrhunskoj ponudi, već dugi niz godina veoma uspješna u oblasti trgovine.

- S ponosom najavljujemo širenje trgovačke mreže.27.07.2018.godine otvaramo još jedan u nizu hipermrket a ovoga puta usrećujemo sve građane Banovića. Vjerujemo da će kupci biti zadovoljni ponudom i uslugom a prije svega cijenama. Za sve posjetioce pripremamo veliki broj pogodnosti i iznenađenja. Više o samom otvaranju, javnost ćemo upoznati u narednom periodu. Otvorenje nove poslovnice Robot u Banovićima bit će ispraćeno kvalitetnim i zanimljivim sadržajem, kroz podjele poklona našim kupcima, mnogobrojne promocije, degustacije domaćih proizvoda,zabave za djecu i drugih iznenađenja. Ono što možemo garantovati jeste da će građani Banovića biti počašćeni novim mjestom najbolje porodične kupovine uz super niske cijene – poručili su iz komapnije Robot.

Napominjemo da će Banovići dobiti savremeno opremljeni hipermarket prehrane i tehnike na površini od 3000 m2. 

Kompanija Robot će zaposliti 60 radnika za potrebe održavanja nove poslovnice, a za sve posjetitelje u okviru hipermarketa nalazit će se restoran, dječija igraona, parking i autopraonica. Kompanija Robot će u narednom periodu otvoriti preko 30 tržnih centara te raditi na proširenju prodajnih kapaciteta širom BiH.

Tagovi

Robot
NA VRH