Idealna prilika za kreativce: Zakoračite u svijet grafičkog i 3D dizajna na besplatnom kursu crtanja

Sponzorisani tekst
13.08.2018 20:18

ITAcademy u Sarajevu organizira novi besplatan kurs. Ovaj put u pitanju je kurs crtanja za sve kreativce koji žele da iskoriste svoj talenat i zakorače u oblast dizajna ili gaming industriju.

Besplatan kurs crtanja počinje 16. avgusta i trajat će naredne 3 sedmice u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u centru Sarajeva.

Dobra vijest za sve kreativce jeste da predznanje za pohađanje ovog kursa nije neophodno. Dakle, sve što vam je potrebno da biste zakoračili u pomenute oblasti jeste vaša riješenost da savladate vještine koje će vam omogućiti da se bavite kreativnim i odlično plaćenim poslom.

Broj slobodnih mjesta na ovom kursu je ograničen, zato ne gubite vrijeme – prijavite se što prije i obezbijedite svoje prisustvo.

Kurs crtanja – prvi korak kreativaca ka odlično plaćenom poslu

Grafički dizajn i 3D modelovanje u svijetu video-igrica spadaju među veoma tražena i odlično plaćena zanimanja. Međutim, da biste se bavili ovim poslovima, neophodno je da posjedujete crtačke vještine. Ove tehnike koje ćete usavršavati tokom kursa razlikuju se od klasičnog crtanja i zbog toga vam za pohađanje ovog kursa nije potreban talenat.

Tokom kursa imat ćete priliku da savladate tehnike predstavljanja najrazličitijih predmeta i da u potpunosti ovladate prostorom. Ove vještine predstavljat će vaš temelj za dalje usavršavanje i omogućit će vam znatno brži napredak tokom školovanja.

O tome koliko su važna znanja koja ćete steći na kursu crtanja najbolje svjedoči podatak da se tokom školovanja na ITAcademy upravo ovim vještinama posvećuje velika pažnja na odsjecima grafičkog dizajna i 3D dizajna. Iako tokom školovanja polaznici koji se pripremaju na ovim programima usvajaju znatno kompleksnija znanja, ovaj kurs će olakšati usavršavanje svima onima koji žele da postanu dio najperspektivnijeg sektora današnjice.

Nastava u skladu sa principima ITAcademy

Nastava na kursu odvijat će se u skladu sa principima ITAcademy, što znači da će časovi biti fokusirani isključivo na usvajanje praktičnih vještina koje će vam omogućiti da u kratkom vremenskom roku savladate potrebna znanja.

Svi polaznici kursa prilikom sticanja novih znanja imat će konstantnu pomoć predavača Semira Veskovića, grafičkog dizajnera i art direktora kompanije Star Anvil Studio.

ITAcademy – najbolje mjesto da započnete profitabilnu IT karijeru

Najtraženije vještine današnjice na ovoj međunarodnoj školi za IT edukaciju godinama su sticali brojni uspješni IT stručnjaci.

U toku jednogodišnjeg školovanja na ITAcademy možete se pripremiti za profitabilnu karijeru u oblasti programiranja, dizajna i multimedije, administracije, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a ili kreiranja mobilnih aplikacija. Osim praktičnih vještina, možete steći i prestižne internacionalne certifikate koji će vam omogućiti siguran i odlično plaćen posao u struci.

Važno je napomenuti da svi polaznici koji se školuju na odsjecima dizajna i multimedije, odnosno 3D dizajna i CAD-a, imaju mogućnost da steknu dragocjeno iskustvo i usavrše svoja znanja radeći na vrhunskim projektima ITAcademy Dizajn studija.

S obzirom na to da su visok kvalitet nastave i dostupnost najmodernijoj opremi uvijek na prvom mjestu, ITAcademy je ograničila broj mjesta za pohađanje kursa crtanja. Zato je potrebno da reagujete brzo i da se što prije prijavite kako biste obezbijedili svoje mjesto. 

Prijavite se besplatno ovdje.

NA VRH