BESPLATNI KURS: Saznajte zašto je PHP programiranje pravi izbor za karijeru

Sponzorisani tekst
23.08.2018 10:16

Zbog velikog interesovanja, ponovo se organizuje potpuno besplatan PHP kurs, za koji nije potrebno nikakvo predznanje.  

Kurs Core PHP Programming, koji počinje 27. avgusta i trajaće tri sedmice, održaće se u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u centru Sarajeva. Ovaj veoma interesantan kurs možete pratiti potpuno besplatno. Iskoristite priliku da se upoznate sa izuzetno traženim zanimanjem PHP programera i modernim sistemom školovanja na ITAcademy. Prijavite se putem ovog linka, ali požurite, jer je broj mjesta ograničen. 

Upoznajte osnove najpopularnijeg programskog jezika

PHP je veoma jednostavan programski jezik koji se najčešće koristi za kreiranje dinamičkog web sadržaja i, kao takav, smatra se zaštitnim znakom web programera. Drugim riječima, vještine snalaženja u kodu ovog jezika omogućiće vam da izrađujete sopstvene web aplikacije.

Glavne karakteristike ovog jezika su lakoća učenja i široka primjena u IT svijetu, a upravo te odlike učinile su PHP jednim od najpopularnijih programskih jezika. Popularnost ovog jezika dokazuje činjenica da su na temeljima PHP-a kreirani WordPress, Facebook, Wikipedia, Yahoo! i mnoge druge uspješne platforme.

Znanja o ovom veoma traženom jeziku prenijeće vam Tarik Čelik, iskusni predavač sa fantastičnom IT karijerom. Čelik je senior software developer, koji se dugi niz godina bavi razvojem web aplikacija. Svoje iskustvo je stekao radeći na velikom broju projekata i koristeći različite tehnologije (PHP, Java, C#, Python, JavaScript, Go).

Prijavite se putem ovog linka već danas i započnite svoj put ka uspješnoj karijeri.

Zašto je IT idealna oblast za vas i kako da postanete dio nje?

Informacione tehnologije su ubjedljivo najperspektivnija oblast 21. vijeka. U ovoj industriji ima dovoljno slobodnih radnih mjesta za sve koji su zainteresovani za IT karijeru, dok na visoke plate mogu da računaju i početnici. Ako se svemu tome doda i činjenica da IT eksperti imaju mogućnost rada od kuće, onda je jasno zašto je riječ o idealnom izboru za karijeru.

Iako se na posao u ovoj oblasti ne čeka dugo, da biste pronašli što bolji angažman, neophodna su vam znanja i zvanična potvrda vaše stručnosti. Međutim, to nije sve – bolje šanse za odličan posao imaćete ako se povežete sa najboljim poslodavcima. Iz tog razloga, ITAcademy vam kroz Centar za razvoj karijere omogućava da već tokom školovanja stupite u kontakt sa velikim kompanijama.

Prijavite se i naučite više o PHP programiranju – besplatno!

Broj mjesta za besplatni kurs PHP programiranja u Sarajevu je ograničen! Prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da zakoračite u IT svijet i saznate šta vam je sve potrebno za uspješnu karijeru. Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme. Sjajna vijest je da vam nije potrebno predznanje za pohađanje ovog kursa. Prijavite se klikom na ovaj link i pratite kurs besplatno.

NA VRH