Glumac iz Paramparčadi: Iz pakla alkohola izvukla ga ljubav

Sponzorisani tekst
05.09.2018 11:25

Jednog od najbolje plaćenih turskih glumaca Erkana Petekkayu (47), koji navodno zarađuje čak 19.000 eura po snimljenoj epizodi, gledat ćemo opet u seriji “Paramparčad” koja se vraća na OBN TV. Druga sezona počinje u ponedjeljak 10. septembra/rujna.

Erkan iza sebe ima više od dvadeset godina glumačkog iskustva, ali o glumi nije razmišljao sve dok u srednjoj školi nije slučajno stao na daske koje život znače i očarao se. Turski zavodnik u braku je s Didem Dursun, inženjerkom geologije. Par je 2004. godine dobio sina Cem Cana, a Erkan kaže da mu je najsretniji trenutak u životu bio kada ga je uzeo u naručje. Erkan je imao problema s alkoholom, ali riješio ga se zahvaljujući pomoći supruge. “Imao sam velikih problema i ne sramim se to priznati. Nisam se znao nositi sa stresom. 

Utjehu sam pronalazio u alkoholu, a Didem je vjerovala da se mogu promijeniti i biti bolji muškarac i uspio sam,“ rekao je. Voli preispitivanje u osami Uz njenu potporu brzo se izliječio te se kune kako se slične epizode nikad neće ponoviti, pogotovo sada kad imaju sina koji u njima vidi uzor. “Dobar sam otac, suprug i čovjek, ali Didem me tome svemu naučila. Bože, hvala ti što si mi je poslao. Imala je strpljenja i oblikovala me,“ iskren je.

Tajni sastojak za sreću mu je pozitivan pogled na život, prijatelji i ljubav.“Volim se i osamiti. Čovjek se u osami zamisli. Uglavnom, svi griješimo. Sitnice koje ne ispravljamo pretvore se u veće probleme. I zato ih moram ispraviti,“ kaže Erkan koji godinama ima problemima i s bubrezima.“ Dvaput sam operirao lijevi bubreg, desni mi ne stvara probleme, ali u lijevom i dalje imam tri kamena. Kad zahladi, imam problema s bubrezima i povremeno završim u bolnici,“ iskreno kaže i priznaje da zbog toga pije po decilitar maslinova ulja dnevno.

Tagovi

Marketing PR
NA VRH