Uručene glavne nagrade učesnicima u nagradnoj igri „Huawei u ruci, Yaris izvuci“

PROMO U nagradnoj igri učestvovala sva fizička lica iz BiH

Uručene glavne nagrade učesnicima u nagradnoj igri „Huawei u ruci, Yaris izvuci“ Nagradna igra trajala je od 16. jula do 31. avgusta

U prostorijama BH Telecoma, 7. septembra svečano su uručene glavne nagrade učesnicima u nagradnoj igri „Huawei u ruci, Yaris izvuci“.

Sretna dobitnica glavne nagrade automobila Toyota Yaris je Sanela Memić iz Mostara, dobitnik druge nagrade skutera Peugota je Begić Mirza iz Kaknja, a Huawei tablet osvojio je Hasan Komić iz Bihaća.

Haris Lučkin, direktor Direkcije za razvoj iskoristio je ovu priliku da pozdravi sve prisutne i da podsjeti da BH Telecom ni ove godine nije zaboravio korisnike naših usluga.

- Javnosti je poznato da BH Telecom tradicionalno septembar obilježava sa poklonima za svoje korisnike. I ove godine smo za korisnike pripremili mnoštvo akcija za različite segmente. Za naše mlade i vrijedne korisnike i ove godine imamo Akciju „5 za 5!“ kojom na poklon svim odličnim učenicima osnovnih i srednjih škola na teritoriji BiH koji su korisnici Ultra usluge BH Telecoma poklanjamo po 2500 MB mobilnog interneta, i to u toku 5 mjeseci po 500 MB - istakao je Lučkin

Podjećamo da je nagradna igra trajala od 16. jula do 31. augusta. U nagradnoj igri učestvovali su sva fizička lica na teritoriji Federacije BiH, koji su u periodu trajanja nagradne igre kupili pametni telefon Huawei P9 Lite Mini DS u BH Telecomu.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

NA VRH