Vjeko Kramer nas uvodi u jesen sjajnim receptima i pejzažima

Sponzorisani tekst
20.09.2018 13:43

Najpoznatiji bh kuhar Vjeko Kramer u svojim emisijama ovog tjedna donosi dašak nadolazeće jeseni. U petak u emisiji “Domaće je domaće“ posjetio je Prokoško jezero, dok će u “Loncima i poklopcima“ pokazati sjajne jesenje recepte. 

Ovog petka u 16:55h ekipa emisije “Domaće je Domaće“ vodi vas na obronke veličanstvene Vranice, gdje se smjestilo prelijepo Prokoško jezero. Emisiju počinjemo u predivnom gradiću Fojnici, poznatom po termalnim izvorima još iz rimskog doba, gdje su postavljene i prve cijevi centralnog grijanja u povijesti. Priču o Fojnici nije moguće zamisliti bez Franjevačkog samostana koji stoljećima čuva ovaj grad, pa će vas Vjeko upoznati i s njegovim bogatim muzejom i crkvom.

Na prvi dan jeseni 2018. godine, pogledajte vaš omiljeni kulinarski show “Lonci i poklopci“. Glavni začin u tematskoj emisiji bit će neodoljivi okusi i boje jeseni. Za vas ćemo pripremiti jesenske kiflice, savijaču od krušaka, krem juhu od mrkve i salatu od jesenskih plodova. Gledamo se u nedjelju u 12:30 na OBN televiziji.

NA VRH