PROMO

Predstavništvo Fondacije Dogs Trust održat će prvi javni događaj za promociju odgovornog vlasništva pasa

Avaz.ba
04.10.2018 09:50

Foto: Arhiv

Predstavništvo Fondacije Dogs Trust održat će prvi javni događaj za promociju odgovornog vlasništva pasa, te programa Edukacije školske djece i besplatne sterilizacije vlasničkih pasa koji su tek počeli u svim općinama Istočnog Sarajeva, kao i Škole za pse koja je otvorena i za vlasnike Istočnog Sarajeva.

Ovaj događaj održat će se u dvorištu Osnovne škole “Sveti Sava. Karađorđeva 1, Lukavica, u četvrtak, 11.10.2018. godine s početkom u 16 sati.

Pozvani su vlasnici pasa s ljubimcima koji se dobro ponašaju sa drugim ljudima i psima, te kojima nije stress da budu u okruženju događaja, roditelji i djeca, prosvjetni radnici i svi ljubitelji pasa.

U okviru događaja bit će upriličena i radionica za djecu čiji poseban gost će biti klaun Šašavko koji će raditi “face painting” i praviti balone u obliku pasa, a vlasnici pasa moći će se registrovati i za nagradno izvlačenje kojim će30 sretnih dobitnika biti uručene posebne nagrade za vlasnike pasa. Svi posjetioci će sa sobom ponijeti prigodne poklone.

Tagovi

Promo Ljubimci Pas
NA VRH