PROMO Serijski program uvijek je uživao veliku popularnost

Parada i Folk novi pokloni gledateljima OBN Televizije

Nekoliko sjajnih iznenađenja

Sponzorisani tekst
12.10.2018 11:22

„Parada“

AMC Networks, većinski vlasnik OBN TV, je poznata po tome što ulaže u serijski i filmski program te će tako i ove jeseni, pored već poznatih emisija, glavni adut predstavljati serijski program koji je uvijek uživao veliku popularnost kod publike u regiji. U skladu s tim pripremili smo nekoliko sjajnih iznenađenja, prije svega exYU serije „Parada“ i „Folk“. 

Serija “Parada“ priča je o sukobu dvaju svjetova u današnjem srpskom društvu podijeljenom između tradicionalne homofobne većine i liberalne manjine. Ova hvaljena humoristička drama kao film postigla je velik uspjeh na kino blagajnama u Srbiji, prodavši u prvih jedanaest tjedana impresivnih 350.000 karata, dok je u Hrvatskoj u osam tjedana zabilježeno 150.000 posjetitelja. Po filmu je napravljena iznimno smiješnja i duhovita serija, koja će sve ostaviti bez riječi i sa osmjehom na licu. U seriji nastupaju vrhunska glumačka imena regije: Nikola Kojo, Miloš Samolov, Hristina Popovic, Goran Jevtic, Goran Navojec, Dejan Aćimović, Toni Mihajlovskić.

U drugoj exYU seriji “Folk“ pratimo uspon mlade muzičke nade, od seoske djevojčice do prelijepe pjevačice, zvijezde splavova, koju će život voditi trnovitim stazama uspjeha. Na tom putu suočit će se s izazovima velikog grada, spletkama i ljudima koji žele zaraditi na njenom talentu.

  • “Folk“
    “Folk“
Glavna junakinja je jedanaestogodišnja Zvezdana, koja je već poznata u svom kraju i na Ibarskom magistrali kao dijete anđeoskog glasa. Dok ona pjeva, odrasli plaču. Toga su svjesni svi, pa i njeni roditelji, osobito otac, koji se lišava svega kako bi Zvezdani osigurao razvoj karijere. Zvezdana danju ide u školu, noću pjeva u kafani, i to je jedini način da njena obitelj opstane. Sve njene želje usmjerene su samo ka jednom cilju - da pobijedi na republičkom natjecanju za prvi glas Srbije. To je njena šansa da uđe u svijet estrade o kojem sanja. 

Glavna uloga je povjerena mladoj Katarini Bogićević, a igraju još Nataša Ninković, Marko Živić, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Boris Isaković i Danica Maksimović.

Seriju “Parada“ gledajte na OBN-u u 20 sati subotom i nedjeljom. a odmah nakon nje u 21 sat “Folk“.  
NA VRH