Nakon eksplicitnih fotki odvela muža daleko od obožavateljica

Sponzorisani tekst
16.10.2018 12:05

Indijska glumica Rubina Dilaik, koju gledamo u seriji “Sestre“ na OBN-u, otišla je u Indoneziju na medeni mjesec tek nedavno. Indijski mediji tvrde kako je glumica toliko ljubomorna da supruga Abhinava Shuklu skriva od obožavateljki. 

Abhinav je također glumac, ali za razliku od muških fanova žene su mnogo ofanzivnije, čak i u konzervativnoj Indiji. Navodno je glumičin suprug počeo primati eksplicitne fotografije jedne od obožavateljica, a poznaje ju od ranije. To je izazvalo paniku u ponašanju Rubine, pa je nagovorila supruga da odu u Indoneziju na kasni medeni mjesec. Mladi par boravi u izoliranom resortu, daleko od očiju javnosti ali i potencijalnih obožavateljica. Mnogima nije jasno zašto je Rubina toliko ljubomorna kada je nemjerljivo popularna. Njeni filmići na youtubeu imaju milijune pregleda, čak i ako se radi samo o odlasku na ručak. Mediji zbog svega pozorno prate i njen privatni život te je i ova afera izašla na vidjelo. Međutim, i Abhinav ima svoje adute. U Indiji su ga uvrstili među deset najzgodnijih glumaca, a svoje savršeno tijelo zahvaljuje avanturističkom životu kojemu je sklon. Kada se sve sabere čini se kako ipak Rubina ima i pokoji razlog što skriva muža.

Rubina trenutačno glumi u seriji „Shakti“ dok Abhinav nastupa u sapunici “Silsila“. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a zabavljali su se gotovo dvije i pol godine. Ranije ove godine su na društvenim mrežama najavili svoje zaruke.

Tagovi

Sestre OBN
NA VRH