Bogat novogodišnji program u Tivtu

Sponzorisani tekst

I ove godine Tivat nudi pregršt iznenađenja u prazničnim danima. 

U saradnji sa Opštinom Tivat i Udruženjem ugostitelja i hotelijera Tivat, Turistička organizacija opštine Tivat je osmislila vrlo kreativan i sadržajno bogat program u prazničnim danima Dočeka 2019. godine.

Dobro znane okićene gastro kućice, i ove godine će već od 15. decembra krasiti gradsku rivu Pine u Tivtu , sve do 10. januara. U tim danima, biće održani razni gastro sajmovi, božićni bazari, razovrsni programski sadržaji i brojna druga muzička dešavanja. U saradnji sa CZK Tivat, Ino projektima kao što su Porto Montenegro, Luštica Bay, Brend New Tivat kompanijom i mnogim drugim saradnicima, cilj je i ove godine dočarati i priližiti prazničnu atmosferu u mnogobrojnim cjelodnevnim aktivnostima svih 8 dana trajanja programa od 26 decembra do 02 januara. A u glavnom programu nas očekuju: 31.12 Željko Joksimović, 01.01 Lepa Brena, ali i Ana Rucner, Bojan Delić, Amadeus bend, Boris Novković, tribute band ABBA, tamburašice LA BANDA, The Gents, Disco Inferno Magic, Ana Kokić i grupa Toć.

Tivat ni ove godine nije zaboravio i one najmlađe, pa će 28 decembra biti rezervisana cjelodnevna zabava samo za njih. Pored dječije predstave i lokalno osmišljenih sadržaja sa muzičkim i plesnim školama, pravo iznenađenje će biti maštovito osmišljen program Leontine i škole pjevanja Danijela Alibabića D-mol uz goste Minju Subotu i Tijanu Dapčević.

 Čekamo Vas u Tivtu i dobro nam došli.

Turistička organizacija opštine Tivat.

Više o:

Tivat Nova godina
NA VRH

Podijeli članak na