m:tel nova tarifa za studente

Sponzorisani tekst
08.11.2018 10:43

S Net+ student ime je nove m:tel Pretplata tarife namijenjene isključivo studentima, koji uz pregršt bonusa, uz izbor ove tarife dobijaju i 50 KM na UniCredit Mastercard kartici. 

Kako bi za sve svoje korisnike imao ponudu koja zadovoljava njihove specifične potrebe, m:tel je osmislio još jednu novu tarifu - S Net+ student. Ova nova tarifa se odnosi na sve studente i donosi im za samo 20 KM mjesečno, čak 20 GB interneta, 100 minuta besplatnih razgovora, neograničen broj SMS-ova, 1 GB roming interneta u mrežama mts Srbija i m:tel Crna Gora. Pored toga, studenti koji postanu korisnici ove tarife, na poklon od kompanije dobijaju i iznos od 50 KM na UniCredit Mastercard kartici, a koji mogu da potroše na šta god to oni žele.

Kako da postaneš korisnik S Net+ student tarife? Jednostavno donesi važeći indeks u najbližu m:tel poslovnicu i uživaj u netu bez ograničenja, dopisivanju, bezbrižnom surfovanju čak i kad si u Srbiji ili Crnoj Gori, a sa svojim Prijatelj brojem razgovaraj potpuno besplatno!

Više informacija pronađi na www.mtel.ba ili pozivom na broj 0800 50 000.

m:tel – imate prijatelje!

NA VRH