Poznata lica otkrila „tajni“ sastojak za savršenu večeru

Sponzorisani tekst
09.11.2018 08:36

Na našim prostorima dobro je poznato da je svaki obrok ukusniji, što je društvo za stolom brojnije. Ova praksa pokazala se istinitom i sinoć u sjajnoj atmosferi restorana "4 sobe gospođe Safije", gdje su mnoga poznata lica javne scene Bosne i Hercegovine uživala u jedinstvenom gastro eventu. Meni, posebno kreiran za ovu priliku pripremio je poznati chef Miran Karić, koji je prisutne iznenadio i pripremanjem hrane uživo. Njegov posao je uveliko olakšao brend Somat koji se pobrinuo za možda i najvažniji sastojak, dobru atmosferu.  

Povod koji je okupio odabrano društvo u kojem su se našli influenceri, blogeri i javne ličnosti među kojima su bili Adis Škaljo, Indira Kučuk Sorguč, Erna Saljević i brojni drugi, bio je predstavljanje novog i poboljšanog Somat Golda. Somat Gold tablete zahvaljujući snažnoj formuli s 12 funkcija otklanjaju čak i zagorene ostatke hrane bez potrebe za prednamakanjem posuđa. Nova i poboljšana Somat tehnologija kreirana od strane Henkelovih stručnjaka sa deep clean tehnologijom prodire duboko u tvrdokornu prljavštinu. Pored toga, tablete sada dolaze u foliji topivoj u vodi, pa je njihovo korištenje postalo nevjerovatno jednostavno. S druge strane, Somat Gold gel formula u jedinstvenoj boci s dva odjeljka omogućuje kombinaciju dvije djelotvorne formule za snažno čišćenje s novom tehnologijom dubinskog čišćenja.

Osim poboljšane formule, Somat je odlučio iznenaditi i dizajnom. Tako se Gold tablete sada nalaze u novom fleksibilnom pakovanju s praktičnim zatvaračem, koji olakšava otvaranje i ponovno zatvaranje.

Mnogo suđa nakon večere znači da se na jednom mjestu okupilo mnogo dragih ljudi, baš kao i na sinoćnjem sjajnom gastro eventu. Ali, mnogo suđa poslije večere više nikom neće zadati glavobolju, upravo zahvaljujući inovativnim rješenjima koje je predstavio Somat Gold.

NA VRH