PROMO SPEKTAKL NA LEDU U SKENDERIJI – SNJEŽANA I SEDAM PATULJAKA

Aida Bukva kao Vila Florrie

Promo
06.12.2018 12:55

Popularna bh. glumica, Aida Bukva, pridružuje se ekipi Russian Ice Starsa koji u Skenderiji od 14.-16. decembra publici priređuju do sada neviđeni spektakl na ledu u predstavi “Snježana i sedam patuljaka”. 

U ulozi Vile Florrie, naratora u predstavi, Aida će publiku voditi kroz svima znanu bajku o čarobnom ogledalu, lijepoj djevojci, zloj maćehi, princu i začaranoj crvenoj jabuci.

Ekipa Russian Ice Stars u Sarajevo stiže narednog ponedeljka. Tehničke pripreme, postavka leda i probe traju do petka, 14.decembra za kada je zakazana prva predstava i istinski spektakl na koji se čekalo više od 20 godina. Virtuozni ples, raskošni kostimi, vrhunska koreografija i akrobatika na ledu i u zraku osigurati će uživanje za cijelu porodicu.

Russian Ice Stars u vlasništvu je britanske kompanije Deplidge International Ltd, svjetskog lidera u kreiranju spektakla na ledu. Okupivši vrhunske ruske olimpijce-klizače ova komapnija prva u svijetu kreirala je spektakl koji na noge diže publiku u arenama od Amerike do Azije, od Evrope do Saudijske Arabije. U Sarajevo ove godine stižu nakon nastupa u Beogradu, a nakon toga spektakl seli u Grčku.

Tagovi

Promo Glumica
NA VRH