PROMO Sarajevski kiseljak će osvježiti brojne fanove

Nova limitirana edicija Sky Cole predstavlja superheroja iz mora

Zahvaljujući Sarajevskom kiseljaku, Justice League franšiza je popularnija više nego ikada, ne samo u Bosni i Hercegovini, nego i u cijelom regionu

Sponzorisani tekst
10.12.2018 10:47

Sky Cola: Aquaman na limitiranoj ediciji

Jedan od najpopularnijih Justice League superheroja, Aquaman, će biti predstavljen na novoj, limitiranoj ediciji Sky Cole. U partnerstvu sa Warner Bros. Consumer Products, Sarajevski kiseljak će osvježiti brojne fanove nezaboravnim okusom Sky Cole i uzbuđenjem zbog nastupajućeg prikazivanja Aquamana koji dolazi u kina krajem ove godine.  

Davor Čičić, direktor Sektora prodaje i Sektora marketinga i razvoja Sarajevskog kiseljaka je rekao: „Mi u Sarajevskom kiseljaku smo veoma zadovoljni nastavkom partnerstva sa kompanijom Warner Bros. Sky Cola na kojoj su predstavljeni Justice League superheroji je naišla na na dobar prijem i privukla veliku pažnju fanova. Vjerujemo da će limitirana edicija sa pakovanjem na kojem je predstavljen Aquaman biti još jedan hit Justice League u maloprodaji.”

Predstavnik Warner Bros. Consumer Products Francois Simonetta je također izjavio: „Zahvaljujući Sarajevskom kiseljaku, Justice League franšiza je popularnija više nego ikada, ne samo u Bosni i Hercegovini, nego i u cijelom regionu. Pronašli smo pouzdanog partnera s kojim želimo sarađivati, što nam omogućava da zabavimo fanove Sky Cole, kao i fanove Justice League.”

Saradnja ove dvije kompanije će donijeti nova i uzbudljiva iznenađenja u budućnosti na koja će svi čekati s nestrpljenjem.

NA VRH