Najljepši praznici uz Samsung telefone

Sponzorisani tekst
18.12.2018 14:14

Najjači predstavnici kompanije Samsung, Galaxy S9+ i Note 9 su jedni od najboljih telefona današnjice a Samsung Galaxy J6 2018 je hit telefon srednjeg ranga. Svaki od ovih uređaja predstavlja savršen poklon za nastupajuće praznike. 

Samsung Galaxy S9+ima revolucionarnu kameru sa promjenljivom blendom koja se, poput ljudskog oka, prilagođava svim uslovima osvjetljenja. Zahvaljujući tome, fotografije imaju visok kvalitet, sličan profesionalnim. S9+ je uz vrhunski dizajn, beskrajni ekran i nevjerovatne softverske mogućnosti postavio nove standarde.  

 

Korejski zmaj Samsung Galaxy Note 9 je takođe oduševio korisnike i stručnu javnost. Svojim karakteristikama privlači pažnju, sa lakoćom obavlja i najzahtjevnije zadatke a mogućnosti S Pen olovke su velike i inovativne.

Samsung Galaxy J6 2018je kvalitetan telefon sa velikim ekranom koji ima i napredne opcije. Odlična kamera obezbjeđuje sjajne fotografije a najjači adut ovog telefona je Super AMOLED ekran. 

U preporučenoj Pretplata: XXL+ tarifi Samsung Galaxy S9+ može biti vaš za samo 1 KM a u istoj tarifi mjesečna rata za Note 9 je 10,30 KM. U preporučenoj Pretplata; M+ tarifi za Samsung Galaxy J6 2018 mjesečna rata iznosi 7,37 KM. 

Uživajte u praznicima uz savršen izbor Samsung telefona!

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba

Tagovi

Samsung mtel.ba
NA VRH