Jednistveno mjesto za sve ljubitelje čaja

Kuća čaja – mjesto u kome uživaju sva čula

Sponzorisani tekst
26.12.2018 14:37

Kuća čaja je jednistveno mjesto gdje ljubitelji čaja, a i oni koji to nisu mogu pronaći više od 200 vrsta najkvalitetnijih čajeva iz Japana, Kine, Sri Lanke, Indije, Južne Afrike... Naši posjetioci postaju poznanici, a poznanici se pretvaraju u lojalne goste, kupce, partnere i prijatelje. 

U bogatoj ponudi možete pronaći prirodno aromatizirane čajeve u listu, uključujući prvoklasne mješavine koje se ističu egzotičnim okusima i mirisima prirode, iz najdaljih dijelova planete, a svaki od čajeva posjeduje sebi kaakterističnu aromu, te ujedno i pozitivan efekat na zdravlje, po čemu su čajevi i poznati širom svijeta.

Pored čajeva, kupci u Kući čaja, mogu naći i opremu za pravilnu pripremu, serviranje i ispijanje istih, a i dobiti stručan savjet ili sugestiju od edukovanog osoblja.

Atraktivnost i jedinstvenost našeg posuđa i pribora za čaj te sami čajevi razlog su što ih naši dragi kupci često odabiru kao poklone svojim najbližima, porodici i prijateljima, a turisti ih uzimaju kao suvenire.

Svima vama topla dobrodošlica u našu Kuću čaja.

Pridružite nam se sada na uzbudljivom, inspirativnom i informativnom putu otkrića kroz svijet 100 % prirodnih, EU certificiranih proizvoda, gdje ćemo zajedno sa vama širiti kulturu pravljenja i ispijanja čaja.

Čekamo vas u SCC-u na etaži -1, te na Dobrinji u ulici Salke Lagumdžije.

Tagovi

Kuća čaja SCC
NA VRH