PROMO Saopćenje za javnost

XYnet – Facebook i Instagram bez ograničenja

m:tel XYnet tarifa ti, između ostalog, sada nudi i 10 dana neograničenog mobilnog interneta za korišćenje Facebook-a i Instagram-a za samo 2 KM

Avaz.ba
12.02.2019 11:21

m:tel – imate prijatelje!

U okviru Dopuna XYnet tarife m:tel ti donosi opcije uz koje dobijaš i do 10 puta više mobilnog interneta po istim cijenama, ali i sjajnu mogućnost neograničenog mobilnog interneta za korišćenje Facebook i Instagram mreža! Ove društvene mreže sada možeš neograničeno koristiti po cijeni od samo 2 KM za 10 dana. Opciju FB&IG aktiviraj pozivom na *100#.

XYnet tarifa ti nudi i izbor tarifne opcije 20 GB, koja traje jedan dan, a po cijeni od 2 KM ili tarifne opcije za 30 GB, koja traje tri dana, po cijeni od 3 KM. Za korištenje mobilnog interneta bez ograničenja imaš mogućnost aktiviranja XY plana 4GB, koji traje sedam dana i obnovljiv je, a košta 4 KM – aktivira se pozivom na *147*1#.  

Kao već postojeći Dopuna korisnik, ovu sjajnu XYnet tarifu možeš aktivirati putem menija *100#, a za nove korisnike tu je XYnet startni paket po cijeni od samo 4KM.

Za više informacija pozovite korisnički servis na broj 066 10 10 10, posjetite internet sajt www.mtel.ba ili se raspitajte na najbližem prodajnom mjestu m:tel-a. 

m:tel – imate prijatelje!

NA VRH