Toys and Fun vas poziva na veliku rođendansku zabavu

22. februara prodavnica igračaka i igraonica Toys and Fun slavi svoj prvi rođendan

Sponzorisani tekst
19.02.2019 08:00

U želji da svojim kupcima ponudi kompletan sadržaj za cijelu porodicu na jednom mjestu kompanija Penny plus d.o.o. Sarajevo otvorila je Toys and Fun u Penny krugu u Velešićima. Objekat nudi pregršt sadržaja i zabave za djecu te prodavnicu igračaka koja nudi široku ponudu igračaka, tekstila i baby asortimana.

Prošlo je godinu dana od velikog otvorenja i došlo je vrijeme da Toys and Fun proslavi svoj 1. rođendan. Sve mališane željne dobre zabave Toys and Fun poziva na najveću rođendansku zabavu u godini. 22.februara od 18.00h goste će zabavljati Mravko Travko te će mališani imati priliku da uživaju u omiljenim pjesmicama i plesnim pokretima. Zabavu će upotpuniti face painting te maskote Mickey i Minnie. Vrhunac zabave planiran je uz rođendansku tortu gdje će mališani zajedno puhati svijeće i uživati u slatkim ukusima. Međutim, tu nije kraj zabavi. Planirana je i velika potraga za izgubljenim psićem Chaseom u igraonici a uspješni pronalazać će biti posebno nagrađen.

Jedinstvenu priliku da svojim mališanima poklonite omiljenu igračku nudi vam prodavnica igračaka Toys and Fun koja će povodom rođendana osigurati popust do -50% na odabrane artikle.

Budite dio velikog rođendanskog slavlja 22. Februara u igraonici Toys and Fun u Penny krugu u Velešićima.

Komentari

NA VRH