Karisma hoteli - Slagalica uspomena, doživljaja i odmora po vašoj meri

Sponzorisani tekst
10.04.2019 11:35

Kako zamišljate odmor iz snova? Vjerujemo da opis vašeg idiličnog kadra iz glave, sadrži pješčane plaže, tirkizno more, palme, superluksuzni smještaj i ispijanje koktela iz prepolovljenog kokosovog oraha.

Ali, putovanje iz snova je mnogo više od lijenjog izležavanja na pijesku, sunčanja i uživanja u hrani. Smisao putovanja iz snova je bjekstvo od svakodnevne rutine i uživanje u stvarima koje volite ili u isprobavanju nekih novih aktivnosti o kojima ste oduvijek maštali.

Da biste odlučili koju destinaciju morate posjetititi, ona mora imati „ono nešto“, faktor koji kreira trajna sjećanja.

Karisma Hotels & Resortsjedna je od vodećih hotelijerskih grupacija u svijetu koja postoji već 20 godina, s prvim otvorenim odmaralištem u Meksiku, a poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora, sa fokusom na kompletan užitak gostiju i održivom razvoju koji karakteriše svih 6 svjetskih destinacija, gdje posjeduje hotele. 

Karisma nudi luksuz koji pomjera granice u svakom smislu, usluge koje će vas razmaziti, vrhunski dizajn koji pruža komfor, privatnost... Jednostavno, koju god destinaciju da odaberete - dobijate osjećaj da vam je svijet pod nogama!

Otkrićete vodene sportove na nekim od najboljih svjetskih plaža, uživat ćete u časovima kuhanja, joge ili jahanja, a beauty, relax i fitness zone, pomoći će vam da postignete ili održite optimalno zdravlje i fit formu. Posebno osmišljeni izleti, uvući će vas u lokalnu historiju i kulturu, dok će najmlađi članovi vaše porodice biti raspamećeni tematskim hotelima omiljenih crtanih junaka.

Prva pomisao kada kročite u neki od smještajnih kapaciteta Karisma hotela, je da sa tog mjesta ne želite da odete. Taj osjećaj “na prvu loptu” je toliko obuzimajući, da vam se zaista ne ide kući, iako ste tek stigli.

Od otvorenog pogleda na okean, do bujnih tropskih vrtova, na raspolaganju vam je veliki izbor luksuznih smještaja koji zadovoljava i najkapricioznije goste, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds.

Tako na primjer Karisma Gourmet Inclusive® iskustvo pruža gostima luksuzan odmor koji je jednako ukusan kao i nezaboravan. To je obećanje da će kuhinja biti savršena, smještaj superioran sa premijum sadržajima, usluga iznad očekivanja, i ekskluzivne aktivnosti dizajnirane da stvore trajna sjećanja.

Karisma Gourmet Inclusive®iskustvo redefiniše luksuzan odmor, pružajući sveobuhvatno iskustvo prožeto domišljatošću, autentičnošću i strašću. 

Karisma je posvećena tome da svaki obrok bude magično iskustvo. Zato su ponosni partneri sa Canadian Beef, premijum govedinom koja donosi dubinu ukusa i kvaliteta koju možete da probate u svakom zalogaju.

Jedina stvar koja je bolja od izvrsno pripremljenog jela je savršena čaša vina - umjetnost sama po sebi. Zato je Karisma u partnerstvu s Jackson Family Wines, brendu poznatom po izradi nagrađivanih vina s naglašenim karakterom i kvalitetom. Njihov portfolio obuhvata više od 40 renomiranih vinarija uključujući brendove kao što su Cardinale, Freemark Abbey i La Crema.

I dok se ljeto približava, nema boljeg vremena za početak istraživanja gdje ćete osigurati svoju ekstra dozu vitamina D. Od Crne Gore, Hrvatske, Dominikane, Jamajke, Kolumbije pa sve do Meksika, Karisma vam nudi mnogobrojne destinacije i hotele.

Vaše je samo da odlučite koji tip odmora i iskustva zelite, mada odluka gdje da otputujete kada je Karisma u pitanju donosi „slatke muke.“

Za više informacija pozovite telefon: +382 69 370 442 ili posjetite: https://www.karismahotels.com/

NA VRH