PROMO

Nakon dužeg vremena Piaggio Grupacija se vraća u glavni grad BiH

Firma „Moto Servis AB“ d.o.o zastupa Piaggio Grupaciju kao direktni uvoznik motocikala, skutera kao i rezervnih dijelova i dodatne opreme

Sponzorisani tekst

Piaggio kao glavni lider u industriji motocikala i skutera , prepoznatljiv je po italijanskom dizajnu. Piaggio Grupaciju cine sedam snaznih brendova (Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto guzzi, Derbi)

Firma Moto Servis AB d.o.o. pored servisiranja, prodaje dijelova i dodatne opreme Piaggio Grupacije od ove godine je i bogatija za prodaju Motocikala i Skutera kao direktni uvoznik i distributer. Novi Salon kao i servisni centar nalazi se u Sarajevu na adresi Radnicka 44. Kod nas sada mozete pronaci rezervne dijelove, dodatnu opremu i veliki izbor kacige jednostavno receno sve na jednom mjestu za svog ljubimca na dva tocka.

Želimo da naglasimo da u ponudi imamo Piaggio Mp3 350/500 kubika skuter na tri točka koji je proglašen kao najsigurniji i najbezbjedniji skuter, te se može voziti sa B kategorijom .

Također, Moto Servis AB je prvi na nešem području koji u svojoj punudi pruža usluge rentanja (iznajmljivanje) motocikala i skutera.

NA VRH

Podijeli članak na