PROMO

Karisma hoteli - Na skriveno te vodim mjesto

Sve je ovde drugačije. Planine se oštro izvijaju iz kristalno čistog mora, drevni gradovi okruženi zidinama prianjaju za stijene poput školjki. Ljeti se šire mirisi divljih biljaka, četinara, mirte, agruma i mediteranskih cvjetova

Sponzorisani tekst
22.04.2019 09:42

Zbog svoje pozicije među vjekovima starim maslinjacima i vinogradima, ljepote Crnogorskog primorja nadaleko su čuvene.

Ali neki gradovi Crnogorskog primorja nepravedno su zanemareni... Poput drevnog grada Ulcinja ili mjesta Dobre Vode - prelijepe uvale koja se nalazi između lučkog grada Bara i Ulcinja.

Dobre Vode su oaza očuvane prirode, klimatsko lječilište i oporavilište poznato po svojim ljekovitim blagodetima gdje se ukrštaju različiti gorski vjetrovi sa slanim morskim isparenjima, nadaleko čuveni kao “ruže vjetrova”.

Prepoznavši blagodeti ovog mjesta, Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih hotelijerskih grupacija u svijetu, sa fokusom na kompletan užitak svojih gostiju, u Dobrim Vodama u ponudi ima Wind Rose Resort by Karisma.

Hotel je komforan, topao i udoban u svom enterijeru, a namijenjen je svim bonvivanima koji žele jedan apsolutno zdrav odmor u prelijepom okruženju egzotičnih palmi.

Besprijekorno uređen odabranim dizajnerskim namještajem i sofisticiranim detaljima u svih 129 smještajnih kapaciteta, jedan je od najudobnijih luksuznih hotela na Jadranskoj obali i nudi nezaboravno SPA iskustvo.

Topli su dani stvoreni za uživanje, a hotel Ruže Vjetrova je mjesto je o kom ste potajno maštali. Budite u formi i zabavite se na bazenima s mlaznicama i hidromasažom i uživajte u zdravim smutijima u otmjenim barovima uz bazene.

Zadovoljite nepca nadaleko čuvenim crnogorskim gastronomskim specijalitetima ili internacionalnim delicijama u autentičnim restoranima hotela.

Nakon prolaska kroz Otrantska vrata, Ulcinj je prvi veći grad na koji ćete naići. Ljepotu, značaj i mističnost kojom odiše teško je opisati riječima. Holiday Villages Montenegro je najnoviji šik hotel u Ulcinju koji pripada Karisma grupaciji i mjesto je gdje uživanje, zabava, opuštanje i avantura idu ruku pod ruku.

Rustični hotel ima puno toga da pruži i najveći je hotel od svih u lancu Holiday Villages koji se već nalaze na Kanarskim, Balearskim i grčkim ostrvima! Ovo je mjesto koje postavlja standarde za vrhunski aktivni odmor!

Novoizgrađene 353 sobe se nalaze svega nekoliko minuta od nadaleko čuvene Velike pješčane plaže. Sa jedinstvenim ambijentom i karakterom, i pogledom na besprijekorne bujne bašte sa palmama i mirisnim borovima.

Gosti će uživati u sportu i zabavi, a jedna od najatraktivnijih surf destinacija na Mediteranu jeste upravo Velika plaža u Ulcinju i po mišljenju iskusnih kajtera iz inostranstva ima izuzetan potencijal.

Za sofisticiranu večeru posjetite jedan od četiri restorana sa besprijekornim enterijerima ili jednostavno uživajte u dobrom domaćem pivu ili egzotičnom koktelu pod suncobranom koji možete da ispijate pored najvećeg bazena na otvorenom u Crnoj Gori.

Za pristupačan luksuz, sve ljubitelje Crne Gore obradovat će vijest da je Karisma ušla u budget friendly kategoriju, totalno renovirajući u 2018. godini The Long Beach Hotel Montenegro, koji se također nalazi na Velikoj plaži. Ovo odmaralište je jedini all Inclusive hotel s 3 zvjezdice u Crnoj Gori, smješten na samom zlatnom pijesku, najduže plaže na Jadranu, okružen raskošnim zelenilom i mnoštvom aktivnosti koje možete izabrati. Nudi jedinstven all-Inclusive doživljaj, udobne sobe, gostoprimljivu atmosferu, nevjerovatnu hranu i raznovrsne sportske sadržaje. Izaberite jednu od 126 novouređenih soba i iskoristite svoje vrijeme najbolje što možete u modernoj atmosferi ovog hotela i mnogobrojnim sadržajima koje nudi. Ovaj hotel je za narednu sezonu bogatiji sa novoizgrađenim bazenom otvorenog i zatvorenog tipa za odrasle i djecu.

Tri sjajne destinacije nikada vam nisu bile bliže!

Za više informacija pozovite: +382 69 370 442 ili posjetite https://www.karismaadriatic.com/cro/Hotels-Resorts/Wind-Rose-Resort-By-Karisma/

https://www.karismaadriatic.com/cro/Hotels-Resorts/Holiday-Villages-Montenegro/

https://www.longbeachmontenegro.com

NA VRH