PROMO

Upoznajte NOVI JOHNSON'S

Sponzorisani tekst

JOHNSON'S® sarađuje sa stručnjacima i roditeljima širom svijeta kako bi bio predvodnik u istraživanju i razumijevanju potreba beba i roditelja, jer generacije porodica se oslanjaju se na JOHNSON'S® preko 125 godina.

Rezultati odražavaju našu temeljnu misiju: stvaranje svijeta u kojem svaka beba može napredovati. Uvijek smo fokusirani na postavljanje novog standarda u pogledu nježnosti i onoga što je najbolje za vašu bebu.

Današnji roditelji vjeruju da je manje u stvari više, stoga smo mi pažljivo procijenili svaki sastojak u našim formulama i istovremeno ih učinili nježnim, efikasnim i sigurnim. Na našim ambalažama navodimo 100 % sastojaka, uključujući mirise.

Nove JOHNSON'S® formule osmišljene su da budu naš novi standard za nježnost. Mi ispunjavamo ili premašujemo globalne standarde kvaliteta proizvoda za bebe.

Jednostavniji i nježniji proizvodi ne sadrže paraben, sulfate, ftalate. Novi JOHNSON'S® proizvodi ne sadrže ni boje i formulisani su tako da minimiziraju rizik od alergija, te sadrže 90% prirodno dobijenih sastojaka.

Poslušali smo 11 500 majki kako bi nam njihovo mišljenje pomoglo oblikovati i usavršiti naše proizvode, ali i dizajn ambalaže. Na osnovu toga smo došli do ergonomskog dizajna, laganog za držanje, kao i pokazatelja uzrasta koji će roditeljima olakšati odabir proizvoda.

UŽIVAJTE U NOVIM JOHNSON'S PROIZVODIMA

NA VRH

Podijeli članak na