PROMO Gosti: Elvir Bolić, TBF, Alija Braco Hadžiosmanović i jutjuber Amir Hadžić

Šta ima, Hadžifejs: Senadovi gosti se razotkrivaju do kraja ove subote u 21 sat na OBN-u

Avaz.ba
11.05.2019 12:41

U novom izdanju show programa Šta ima Hadžifejs!? očekuju vas osebujni gosti i dosta dobre muzike.

Proslavljeni bosanskohercegovački fudbaler Elvir Bolić otkrio je zašto se dva puta razveo i kako je to utjecalo na njegov privatni biznis.

Senadu je pojasnio zašto je bježao iz kampa reprezentacije i otkrio je li se Balja prestao z*?

Najviše smijeha u publici je izazvao legendarni Braco Hadžiosmanović, čije su reakcije na utakmicama postale regionalno popularne. Otkrio je kako mu je supruga uštedjela 54.000 maraka i navija li iko za Vrbanjušu osim njegove majke i sestre. Saznajte je li Senad provjerio ima li Braco gumenu glavu, čime se sam pohvalio?

Kultni hrvatski sastav TBF nastupio je s bendom „Drum 'n' Face“, što je oduševilo publiku u studiju.

Saznali smo zašto u svojoj radijskoj emisiji ismijavaju sapunice i zašto pjevaju samo o društveno nenormalnim pojavama?

Jutjuber Amir Hadžić svima je poznat po svojim duhovitim viđenjima bh. stvarnosti. Uspio je svoju duhovitost „debelo“ naplatiti, a da živi u Americi, mogao bi još i „deblje“, kako je sam priznao.

Koliko zarađuju jutjuberi? Amiru ljudi vjeruju i više od političara, a saznali smo i je li mu ikada neko od prozvanih političara prijetio? 

Još donosimo: Koja se pjevačica sredila 'kao lampa' pa se onda 'napucala' luka te koje smo osobine slikovito poprimili od životinja i zašto!

Šta ima, Hadžifejs je show napravljen potpuno domaćim snagama, autentičan je i bosanskohercegovački, što je sigurno pozivnica svima vama da ga pratite. Konzumirajte i vi domaću zabavu u programu OBN-a subotom u 21 sat.

Komentari

NA VRH