PROMO

Rasprodate karte za predavanje Psihopatologija svakodnevnice - “Kako preživjeti život” – prof. dr. Jasna Bajraktarević

Sponzorisani tekst
12.06.2019 13:49

– Ulaznice za dugo očekivano večerašnje javno predavanje prof.dr.sc. Jasne Bajraktarević pod nazivom Psihopatologija svakodnevnice – Kako preživjeti život, su rasprodate.

S obzirom na veliku potražnju i ograničen broj mjesta u Domu mladih - Skenderija, obavještavamo sve zainteresirane da je zatvorena prodaja karata za navedeno prvo predavanje ali istovremeno obavještavamo javnost da imamo u planu organizirati slična predavanja ponovo u Sarajevu kao i u ostalim gradovima BIH.

Program večerašnje manifestacije počinje u 19h, a ulaz u Dom mladih biti će otvoren od 18h.

Organizatori su predvidjeli slobodni odabir pri sjedenju te posjetitelji imaju na raspolaganju parter, kožne sjedalice, šank stolice uz rub kruga i binu.

Sve posjetitelje ljubazno molimo da dođu na predavanja u predviđenom vremenu a najkasnije do 18,50h.

O PREDAVANJU

Dvadeset i pet godina univerzitetske karijere, dvadeset godina djelovanja u Sarajevu i četiri godine rada psihološkog savjetovališta PsychoPractice prof.dr.sc. Jasne Bajraktarević, povod su za organizaciju predavanja na temu „Psihopatologija svakodnevnice – Kako preživjeti život“ koje će se održati u Domu mladih, 12.06.2019. sa početkom u 19h.

Predavanje je koncipirano na temelju najčešćih pitanja i problema koje su klijenti u ordinaciji postavljali i zbog kojih su potražili savjet ili stručnu intervenciju.

Najviše pažnje biti će posvećeno temama poput anksioznosti, depresiji, sagorjevanju na poslu, mobingu, komunikaciji roditelja i djece, paradoksu očekivanja, problemima samopouzdanja, samopoštovanja, kontroli impulsivnosti, problemima u učenju i dr, kao i načinima prevazilaženja istih.

Cilj ovog predavanja je implementiranje psiholoških implikacija u svakodnevni život ljudi, demistifikacija straha od odlaska psiholozima i terapeutima kao i otkrivanje novih pristupa svakodnevnim problemima.

Predavanje je predviđeno za sve generacije i prilagođeno je širem obrazovnom spektru.

NA VRH