PROMO

Purasana Bio kurkuma kapsule - čudotvorni preparat za jačanje imuniteta

Sponzorisani tekst
19.06.2019 09:13

Kurkuma se hiljadama godina upotrebljava u indijskoj i kineskoj kuhinji te njihovoj tradicionalnoj medicini. Kurkuma djeluje kao snažan antioksidans i ima antiupalna svojstva a ayurvedska medicina je smatra izuzetno ljekovitom biljkom. I kao začin i kao lijek koristi se biljna droga – Curcuma longae rhizoma (podanak kurkume) koja se sastoji od prstastih, nakon branja poparenih i osušenih podanaka. 

Purasana Bio kurkuma kapsule su organskog porijekla i ne sadrže želatinu (Vcap-kapsula biljnog porijekla). U svakoj kapsuli se nalazi 325mg ekstrakta podanka kurkume. Purasana Bio kurkuma kapsule pomažu za uspostavljanje jačeg imuniteta, održavanju normalne probave i normalnog funkcionisanja zglobova. Sa sigurnošću je potvrđeno antiseptičko, antibakterijsko, protuupalno i antioksidativno djelovanje.

 Preporučuje se kod problema sa dispepsijom (lošom probavom), nadutošću i meteorizmom (vjetrovi) te za problema s jetrom. Djelovanje kurkume dolazi od njenog aktivnog sastojka kurkuminoida koji je nosilac antioksidacijskih i antupalnih svostava. Zbog toga se Purasana Bio kurkuma kapsule preporučuju kod upalnih bolesti kao sto je artritis. Pomažu i kod depresije,slabe koncentracije i pamćenja, povišenog lošeg holestetola.

Pakovanje od 120 V kapsula( kapsule biljnog porijekla)

Purasana Bio kurkuma kapsule su dostupne u svim bolje snabdjevenim apotekama.

Proizvod je organskog porijekla i ne sadrži želatinu.

NA VRH