PROMO

Termag hotel Jahorina – novo ime za ljeto!

Sponzorisani tekst
25.06.2019 08:53

Na poznatoj planinskoj ljepotici, koja nosi prefix olimpijske, u samom središtu skijališta Jahorina, na 1550 m nadmorske visine, svoje mjesto na ovom prostoru pronašao je hotel Termag. Na samom ulazu na Jahorinu, tik uz skijašku stazu, ukomporisan je u bajkovitu, prirodnu sredinu hotel- dvorac iz bajke. Ušuškan na ekskluzivnoj lokaciji, hotel Termag nudi savršen ugođaj planinskog ambijenta u svoja dva smještajna objekta: Hotel Termag**** i Vila Termag ****. Objekti su smješteni u samom turističkom centru, nadomak skijaških staza, s ponudom prilagođenom različitim potrebama gostiju, a sve sa ciljem da im odmor bude što kvalitetniji i nezaboravniji.

Hotel Termag je smješten u središtu skijališta Jahorina, s predivnim, očaravajućim pogledom na planinske padine. Takođe, krasi ga i atraktivni izgled, izgled dvorca iz bajke, koji je upečatljiv i ne ostavlja ravnodušnim goste i prolaznike. Vrhunski luksuz i udobnost kapaciteta od 71 komforne sobe, 21 luksuzno opremljenim apartmanom i jednim predsjedničkim apartmanom upotpunjavaju brojni sadržaji za odmor i uživanje tokom cijele godine.

Smještajne jedinice su opremljene u neoplaninskom stilu i odišu rustičnom atmosferom. Kompletan enterijer i namještaj originalno je dizajniran i ručno izrađen od punog drveta i prirodnih materijala. Sobe su komforne, što je je veoma važno napomenuti, sa površinom od 25 m2 do preko 38 m2, apartmani već od 45 m2, što u potpunosti odgovara porodičnom boravku. Enterijer od punog drveta i prirodnih materijala, jastuci od heljde ili memorijske pjene, smještajne jedinice uz mogućnost izbora sa pogledom na stazu, čini boravak nezaboravnim iskustvom. Gosti hotela, svog ljubimca četverotočkaša mogu parkirati u podzemnu gražu, a za sve goste čiji automobil radi na električni pogon tu su i dvije stanice za punjenje električnih automobila.

Nekako po navici, sam pomen hotela Termag I Jahorine asocira na skijanje I zimu ali ovaj dragulj među hotelima itekako ima šta da ponudi I tokom ljeta, I sasvim sigurno prednjači u toj ponudi.

Tokom ljetne sezone, život i aktivnosti na planini Jahorini ne jenjavaju. Okružen tišinom i zelenilom, ovaj visoko kvalitetan hotel nudi izuzetne turističke ponude tokom cijele godine. U tom periodu zastupljen je kongresni turizam. Hotel Termag raspolaže konferencijskom salom kapaciteta od 450 mjesta i koja je djeljiva u četiri manje sale. Sve sale su prirodno osvijetljene i u slučaju dijeljenja. Savršeno je mjesto za organizaciju manjih i većih seminara, konferencija, skupova, promocija. Sve sale su opremljene kompletnom opremom za prezentacije, kabinama za simultano prevođenje, bežičnim internetom i zavisno od potreba klijenata instalacijama za televizijski prenos i profesionalnim osvjetljenjem. Prostrana i moderna sala nudi razne mogućnosti za poslovne sastanke, društvene i kulturne događaje, naučne skupove, izložbe, ali i za privatne i svečane proslave.

  • Hotel Termag
    Hotel Termag Foto: (Hotel Termag)

Hotel Termag tokom ljeta idealno je mjesto za odmor i rekreaciju. U zelenilu Jahorine hotel predstavlja savršeno mjesto koje gosti posjećuju kako bi pobjegli od gradske vreline i gužve i svoje dragocjeno vrijeme proveli sa porodicom i prijateljima.

Za najmlađe je izgrađeno dječije igralište, koje je najveće u regiji i pruža kompletan komfor roditeljima koji mogu da, sve vrijeme iz bašte hotelskog restorana, posmatraju svoju djecu u bezbrižnoj igri na gumengradu ili velikoj vanjskoj igraonici. Ovaj potpuno novi sadržaj je besplatan za sve posjetioce, ne samo Termag hotel, već i cijele Jahorine, i uz besplatan parking, savršeno je mjesto i za dnevne izlete, za organizaciju proslave rođendana ili kao mjesto za aktivan odmor u prirodi. Vještačka stijena, na kojoj djeca mogu da uživaju u rekreativnom penjanju uz prisustvo instruktora, takođe je intersantan sadržaj koji mogu da koriste i odrasli.

 Za sve punoljetne posjetioce u ponudi je adrenalinska vožnja četverotočkašima u kojoj mogu da na svojstven način bolje upoznaju i dožive čari planine. Avanturistička vožnja po vrhovima planine odakle se pruža veličanstven pogled ali i vožnje po šumskim stazama u podnožju planine, je omiljeni vid zabave većini posjetilaca.

Za one koji žele više adrenalina, na usluzi im je i paraglajding tandem let sa iskusnim instruktorom gdje mogu da dožive i osjete planinu iz potpuno drugačije perspektive. Hotel posjeduje veliki izbor bicikala za iznajmljivanje: mountain bike, downhill bike kao i e-bike, tako da posjetioci željni outdoor aktivnosti imaju širok izbor mogućnosti.

  • Hotel Termag
    Hotel Termag Foto: (Hotel Termag)

Spa & Wellness centar hotela nudi gostima bazen, finsku saunu, parno kupatilo, džakuzi, salon za masažu i solarijum. Konceptualno, hotel je prilagođen ljudima kojima je komfor i besprijekorna usluga prvi uslov za izbor destinacije za odmor. Nakon adrenalinskih aktivnosti, kao što je vožnja kvadom ili mountain bike, gosti imaju mogućnost da uživaju u bazenu, gdje temperatura vode, koja je ozonizovana, ne pada ispod 29⁰C, i da u finskoj sauni i parnom kupatilu otklone umor, osjete puls zdravlja i nadoknade izgubljenu energiju. Za relaksaciju, održavanje vitalnosti i opuštanje tijela na usluzi gostima su terapeuti uz čiju pomoć mogu da odaberu neku od brojnih masaža iz ponude Spa & Wellness centra, sve u skladu sa njihovim željama i potrebama. Od klasičnih masaža etiričnim uljima pa sve do tretmana lica i tijela Babor kozmetikom, gosti biraju tretman prema sopstvenom senzibilitetu i prepuštaju se vrhunskim terapeutima, a sve kako bi njihov odmor upotpunili na pravi način.

Vrhunska zabava i opuštanje mogući su I unutar Termag hotela, zahvaljujući kuglani, bilijaru , stonom tenisu. Da vam u hotelu Termag nikada neće biti dosadno garantuje kompletan sadržaj i brojni događaji koji su prepoznatljivi i koje vrijedi posjetiti, kao što je u martu skijaška revijalna Trka poznatih ljubitelja Jahorine sa Albertom Tombom, Bojanom Križajem, Jure Frankom, Sinišom Mihajlovićem..., tako i u julu i avgustu Termag Challenge Race, jedinstvene trail trke sa bogatim nagradama i nezaboravnim doživljajem planine na sasvim drug način.

Važno je napomenuti da je hotel Termag prvi hotel u Bosni i Hercegovini koji je opremljen AED defibrilatorom, medicinskim uređajem koji se koristi kao sredstvo pružanja prve pomoći kod srčanog udara i drugih poremećaja srčanog ritma, čime garantuje sigurnost svih svojih gostiju i izdvaja se kao najsigurniji hotel u regiji.

Okružen prelijepim šumovitim padinama, opremljen po najvišim standardima, sa atmosferom tradicionalnog planinskog hotela, idealan je izbor za porodicu , prijatelje i parove.

NA VRH