PROMO

Voda Leda – najbrže rastući brend u BiH

Sponzorisani tekst
15.07.2019 09:12

Voda Leda

Foto: Voda Leda

Prirodna izvorska voda „Leda“ je dragulj iz hercegovačkog kamena. Mjesto odakle se crpi ovaj izuzetni dar prirode je Vrelo Borak u Širokom Brijegu sa stalnom temperaturom izvorišta od 8°C.

Leda je osnovana 2007. godine i prva je registrirana prirodna izvorska voda u Bosni i Hercegovini a svoj veliki procvat doživjela je 2014. godine akvizicijom brenda od strane poduzeća Lukas TP Nakić, Široki Brijeg, koje je svojim bogatim distribucijskim kanalima plasiralo Ledu u ruke mnogobrojnih potrošača u državi, tako da danas Ledu možete pronaći u svim relevantnim trgovačkim lancima i HoReCa kanalima, raznim javnim, društvenim i sportskim ustanovama te mnogobrojnim gospodarskim subjektima.

Voda Leda je izuzetne kvalitete, o čemu svjedoče i mnogobrojne analize odgovarajućih instituta, voda koja po svojim karakteristikama spada u sam vrh kvalitete izvorskih voda, prepuna minerala i bioloških svojstava pogodnih za zdravlje i bolju vitalnost.

  • Voda Leda
    Voda Leda Foto: Voda Leda

Danas je Leda možda i najperspektivniji brend flaširane vode u BiH zbog više faktora, ponajviše zbog izuzetne kvalitete čemu svjedoče analize uzorka od strane Zavoda javnog zdravstva FBiH ali i zbog vlasničke strukture koja ulaže značajna sredstva u modernizaciju proizvodnih pogona, marketinške aktivnosti i ljudske resurse.

Zahvaljujući svemu tome Leda ostvaruje izvrsne rezultate prodaje i postala je najbrže rastući brend u ovoj branši u Bosni i Hercegovini.

  • Voda Leda
    Voda Leda Foto: Voda Leda

Zato vam preporučujemo domaću kvalitetu za bolje zdravlje i razvoj domaće privrede.

Prirodna izvorska voda Leda – iz srca prirode.

Tagovi

Voda Leda
NA VRH