PROMO

Na pravoj ste adresi - www.mtel.ba

Sponzorisani tekst

m:tel

Foto: m:tel


Budite dio internet generacije koja sve što im treba pronalazi on line. Pogledajte najnovije uređaje u m:tel web shop-u, iz udobnosti vlastitog doma najbolje telefone kupite na rate ili dopunite račun dok ste na mreži a sve to direktno na adresi www.mtel.ba.

Ako ste aktivni na društvenim mrežama ili od telefona uvijek očekujete više, ako želite cjenovno povoljne i pouzdane telefone ili volite da snimate svakodnevne trenutke na savršen način, najbolji izbor telefona pronaći ćete u m:tel web shop-u.

Web shop je pravo mjesto za pregled najnovijih uređaja kao i ponude telefona koje možete kupiti on line po povoljnijim cijenama.

Takođe, na adresi www.mtel.bakorisnici m:tel Dopune mogu svoj račun dopuniti on line s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme.

Ljeto je pravo vrijeme za sport i zabavu na zemlji ili u vodi a GoPro kamere iz m:tel ponude atraktivno snimanje postavljaju na viši nivo, sa pravim akcionim scenama i vrhunskim kvalitetom slike.

Na www.mtel.ba, pronađite i veliki izbor novih televizora na kojima ćete imati potpuno uživanje u omiljenim TV programima, filmovima i serijama u m:tel TV paketima.

Dođite na pravu adresu – www.mtel.ba!

Osim sajta www.mtel.ba, sve dodatne informacije o m:tel ponudi možete dobiti u bilo koje vrijeme besplatnim pozivom na telefon 0800 50 000.

m:tel – imate prijatelje!

Više o temi m:tel

PROMO
Surfujte preko granice
NA VRH

Podijeli članak na