PROMO

Jäger Party Tramvaj ponovo kruži gradom

Najzanimljivije prevozno sredstvo opet će kružiti gradom

Sponzorisani tekst
14.08.2019 10:32

Jäger

Foto: Jäger

Nakon prošlogodišnje euforije za kartama za "zabavu na šinama" najzanimljivije prevozno sredstvo opet će kružiti gradom i Sarajevu od 16. do 23. augusta ponuditi zabavu koja ne staje.

Priredivši novi koncept dobrog partijanja, Jägermeister je ove godine spremio još zabavniji Party Tram koji će vas u festivalskoj sedmici uvesti u novu dimenziju zabave i stvaranja nezaboravnih uspomena sa ekipom. Obojen prepoznatljivom zeleno narančastom bojom, Jäger Party Tram sretnicima sa kartom donosi nezaboravne noći u toku festivalske sedmice u glavnom gradu BiH.

Svake noći, od 19h pa do ponoći Party Tramvaj će kružiti gradom. Za mnogo pozitivne energije, rasplesanu vožnju i dobru zabavu zadužena je ekipa mladih DJ-eva – nanE, Mexx, Six & Ryo, Public Users, Lesa, Zuba, Nasty Grooves, Buba & Mirna, Haris Begić & Treba mi Bass, te Lane & Petra.

Kako do karte?

Karte za Party Tramvaj su besplatne, potrebno ih je samo "pronaći" na društvenim mrežama, i uskočiti u najluđu zabavu na šinama koja će u festivalskoj sedmici kružiti gradom od 19:00 – 00:00. Broj karata je ograničen, pa će ljubitelji najpoznatijeg njemačkog likera morati pokazati spretnost i brzinu.

Vidimo se u Jäger Party Tramvaju!

NA VRH