PROMO

Plazma filmski pozdrav iz Sarajeva

Sponzorisani tekst
20.08.2019 14:27

Brend Plazma kompanije Bambi je i ove godine bio srebrni sponzor Sarajevo Film Festivala i tom prilikom je organizovao tradicionalno jutarnje druženje - Festivalski doručak Powered by Plazma.

Posjetioci festivala, kolege iz medija i prijatelji su na Festivalskom doručku mogli da uživaju u brojnim Plazma slanim i slatkim zalogajima koje je pripremao bosanski kuvar, šef kuhinje i autor brojnih knjiga o gastronomiji, Nihad Mameledžija.

„Ponosni smo što je brend Plazma već četvrtu godinu za redom dio Sarajevo Film Festivala. Plazma prepoznaje vrijednost unapređenja kulture i stvaralaštva u cijelom regionu, i zato nam je bila čast da i ove godine pružimo podršku ovako značajnoj kulturnoj manifestaciji. Nastojaćemo da i u budućnosti podržimo ovakve događaje i opravdamo dugogodišnje povjerenje naših potrošača“, rekao je Nemanja Brković, menadžer za odnose s javnošću kompanije Bambi.

Brojni gosti i posetioci su festivalske dane u Sarajevu proveli uz sjajnu svetsku kinematografiju i dobro raspoloženje, ali i uživali u poznatom ukusu nezamjenjive Plazme.

Kompanija Bambi, jedna od vodećih konditorskih kompanija u regionu, od juna ove godine zvanično je dio Coca-Cola HBC grupe. Iskustvo i kvalitet, povjerenje potrošača, ali i spoj sjajnih ljudi, znanja i ekspertiza garantuju da će ujedinjeni Coca Cola HBC & Bambi dosegnuti nove nivoe uspjeha!

Tagovi

Plazma Sarajevo
NA VRH